ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΝΕΑ "βουτιά" στο κενό σε ελληνικό νοσοκομείο – Μητέρα μωρού πήδηξε από τον 6ο όροφο


Posted: Φεβρουαρίου 6, 2015 at 11:10 πμ, Last Updated: 
Λίγες μόλις ημέρες μετά την αυτοκτονία του νεαρού αστυνομικού στο… νοσοκομείο 401, ένα ακόμη περιστατικό αυτοχειρίας εκτυλίχθηκε τις μεσημεριανές ώρες στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Δραματική «πρωταγωνίστρια» μια νεαρή μητέρα νοσηλευόμενου μωρού, η οποία «βούτηξε» στο κενό από τον 6ο όροφο του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η νεαρή γυναίκα, η οποία διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση αμέσως στο «Λαϊκό» όπου και νοσηλεύεται, είχε προσέλθει χθες, Τετάρτη, στο παιδιατρικό νοσοκομείο με τον συζυγό της και το λίγων μηνών μωρό τους. Οι γιατροί έκριναν ότι το μωρό πρέπει να νοσηλευτεί διότι είχε συμπτώματα ίωσης που χρειάζονταν περαιτέρω διερεύνηση. Οι γονείς του έμειναν μαζί του και όπως είχαν πει στους άλλους συγκατοίκους του θαλάμου περίμεναν και τους γονείς του άνδρα από την Επίδαυρο.
Η ένταση και η ανησυχία της νεαρής μητέρας δεν ξένισε κανέναν ιδιαίτερα, δεδομένου ότι οι περισσότεροι γονείς είναι σε υπερένταση όταν το παιδί τους νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Ωστόσο, η πραγματικότητα ήταν άλλη, σκληρή – η γυναίκα αντιμετώπιζε σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα που ο σύζυγός της δεν έκρινε αναγκαίο – ή δεν πρόλαβε- να μοιραστεί με το προσωπικό της κλινικής. Όπως αποκάλυψε μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της γυναίκας, εκείνη είχε εκδηλώσει αυτοκτονικές τάσεις το τελευταίο διάστημα.
Ούτε ο ίδιος προφανώς δεν φανταζόταν πως θα «ξέφευγε» της προσοχής του η γυναίκα του: προφασίστηκε ότι θα πάει στην τουαλέτα. Εκείνος δεν ανησύχησε διότι ο συγκεκριμένος χώρος έχει μόνο ένα μικρό παράθυρο και αρκετά ψηλά από το πάτωμα. Η νεαρή γυναίκα βρήκε τον τρόπο να το ανοίξει και να επιχειρήσει την δική της «απόδραση».


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/02/%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%ce%b2%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%8c-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf.html#ixzz3R4pB7h2N

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου