ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

Invitation for the World Police Indoor Soccer Tournament 2015 in the Netherlands (Police Officers, Fire fighters, Customs Officers, Military personnel etc.) (Πρόσκληση για το Παγκόσμιο Τουρνουά Αστυνομία Εσωτερική ποδοσφαίρου 2015 στην Ολλανδία (αστυνομικοί, πυροσβέστες, οι τελωνειακοί υπάλληλοι, στρατιωτικό προσωπικό κ.λπ.))Δωρεάν διαμονή για την 1η ομάδα από την Ελλάδα που θα στείλει το έγγραφο αναφοράς.
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Εκ μέρους του επίσημου οργανισμού του μεγαλύτερου τουρνουά ποδοσφαίρου στον κόσμο αποκλειστικά για το προσωπικό της κυβέρνησης, Ihave τη μεγάλη τιμή να προσκαλέσω τμήμα / ομάδα σας για το 33ο ετήσιο Παγκόσμιο Αστυνομία Εσωτερική Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Ολλανδία φέτος τον Οκτώβριο. Το γεγονός αυτό έχει την πλήρη υποστήριξη του ΜΠΒ στην Ολλανδία.


Η φετινή Παγκόσμια Αστυνομία Εσωτερική Τουρνουά Ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα, 12 του Οκτώβρη έως και Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015.
Η Παγκόσμια Αστυνομία Εσωτερική Τουρνουά Ποδοσφαίρου είναι το μόνο παγκόσμιο πρωτάθλημα εσωτερική ποδοσφαίρου (ποδόσφαιρο σάλας) εκδήλωση αποκλειστικά για κυβερνητικές ομάδες. Η Παγκόσμια Αστυνομία Εσωτερική Τουρνουά Ποδοσφαίρου είναι ανοικτή σε: Αξιωματικών Αστυνομίας, πυροσβέστες, οι τελωνειακοί υπάλληλοι, στρατιωτικό προσωπικό, ΔΟΥ, το προσωπικό του Υπουργείου Εσωτερικών και του κράτους, επαρχιακό ή δημοτικούς υπαλλήλους και το προσωπικό από τα διάφορα υπουργεία.
2014 τουρνουά μας ήταν μια μεγάλη επιτυχία με ενθουσιώδη συμμετοχή από 2.900 προσωπικό της κυβέρνησης από πάνω από 52 χώρες. Περισσότεροι από 200 ποδοσφαιρικές ομάδες αναμετρήθηκαν για το κύπελλο πρωτάθλημα σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες.
Οι ομάδες θα παίξουν πέντε εναντίον πέντε. Θα υπάρξει:
  • Τουρνουά Ανδρών
  • Τουρνουά Γυναικών
  • 35+ τουρνουά Ανδρών
  • 45+ τουρνουά Ανδρών
Για τις αντιπροσωπείες που προέρχονται έξω από την Ευρώπη, μέχρι 10 άτομα ανά αντιπροσωπεία θα λάβουν τη στέγαση μπανγκαλόου τους και τα γεύματα (πρωινό και δείπνο) εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από το 12ο μέσω της 16 Οκτωβρίου 2015.
Η πρόσκληση στη δική σας γλώσσα θα ακολουθήσουν σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στα παρακάτω κουμπιά:
Ανυπομονούμε να λάβουμε την εγγραφή σας και να σας καλωσορίσουμε στο 33ο Τουρνουά WPIST. 


Η οργάνωση.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Ο Χάρι Ένγκελς
Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος WPIST
WPIST Ίδρυμα
Mors 7α
7151 MX Eibergen
Οι Κάτω Χώρες
Τηλ: 0031- (0) 6 - 53333083
Fax: 0049- (0) 2.874 έως 9.017.765
ΠΗΓΗ : "  WPIST Foundation

info
@footballmail.de   "
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου