ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Τι προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    "  



Τι προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες
    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το πρώτο πράγμα που οι άντρες προσέχουν στις γυναίκες; Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβει κανείς τους άντρες, καθώς κατά βάση είναι ευθείς, ειδικά όσον αφορά το τι προσέχουν στις γυναίκες.
    Ανάμεσα στα πρώτα πράγματα που προσέχουν οι άντρες, συγκεκριμένα σύμφωνα με σειρά μελετών, είναι το χαμόγελο. Μία γυναίκα που χαμογελάει στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Και αν μη τι άλλο, είναι πολύ πιο εύκολο να πιάσεις κουβέντα με μία γυναίκα που χαμογελά, παρά με μία γυναίκα κατσουφιασμένη. Επιπλέον, το χαμόγελο είναι κολλητικό: όταν χαμογελάς σε κάποιον, ουσιαστικά τον κάνεις να σου απαντήσει επίσης με χαμόγελο. Πάρα πολλές μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα χαμόγελα τραβούν θετικές αντιδράσεις. Όταν ένας άντρας γνωρίζει μία γυναίκα, το πρώτο πράγμα που προσέχει είναι το ειλικρινές και αυθεντικό χαμόγελό της. Οπότε, χαμογελάστε όσο περισσότερο μπορείτε, αλλά ποτέ ψεύτικα. Το χαμόγελο τραβάει τους άντρες μόνο όταν είναι αυθεντικό.
    Το επόμενο πράγμα που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες είναι τα μάτια τους. Σίγουρα θα έχετε ακούσει την έκφραση ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Τα μάτια μπορούν να πούνε πολλά για έναν άνθρωπο. Κοιτώντας κάποιον στα μάτια, καταλαβαίνετε αν κάποιος σας λέει την αλήθεια ή αν σας λέει ψέματα. Τα μάτια είναι μαγνήτης του ερωτισμού και ένα βλέμμα μπορεί να τραβήξει ακόμη και έναν ξένο άνθρωπο. Έρευνες δείχνουν ότι το 70% περίπου των αντρών προσέχουν πρώτα απ' όλα τα μάτια μίας γυναίκας και μετά οτιδήποτε άλλο.
    Τρίτο στη σειρά αυτών που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο σημείο του σώματος, αλλάτα μαλλιά. Πράγμα που φυσικά σημαίνει ότι οι ώρες που περνάτε στα κομμωτήρια δεν πάνε καθόλου χαμένες. Στους περισσότερους άντρες αρέσουν τα υγιή, λαμπερά και με στιλ μαλλιά. Θεωρούν ότι είναι ένδειξη καλής υγείας και νιάτων και παρότι στους περισσότερους άντρες αρέσουν τα μακριά μαλλιά, δεν είναι λίγοι οι λάτρεις των κοντών μαλλιών.
    Κάτι ακόμη που προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες είναι το σωματικό τους βάρος. Μπορεί να ακούγεται ρηχό, αλλά έχει νόημα. Θα έχετε σίγουρα ακούσει ότι οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες και θα έχετε σίγουρα προσέξει ότι οι άντρες κοιτάνε το σώμα σας. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους αρέσει κάτι, αλλά αντιθέτως, ότι σας τσεκάρουν. Σε περίπτωση δε, που είστε από τις γυναίκες που πεθαίνουν από την πείνα για να παραμείνετε αδύνατη, καλύτερα να χαλαρώσετε λίγο και να φάτε. Στους άντρες δεν αρέσουν οι κοκαλιάρες.
    Ενδεχομένως να νομίζετε ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάνε οι άντρες είναι το στήθος, όμως δεν είναι η... απόλυτη αλήθεια. Έρευνες δείχνουν ότι κοιτάνε το στήθος μετά το χαμόγελο και τα μάτια. Και παρότι τα γούστα διαφέρουν, η αλήθεια είναι ότι το στήθος είναι ένα σημάδι νιάτων και γονιμότητας.
    Οι άντρες προσέχουν επίσης το πόσο ψεύτικες είναι οι γυναίκες. Αν έχετε εξτένσιονς στα μαλλιά ή ψεύτικα νύχια, σίγουρα θα το προσέξουν. Η καλύτερη συμβουλή είναι να δείχνετε την ομορφιά σας χωρίς όμως να γίνεστε κούκλα.
    Τα πόδια είναι ένα άλλο σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης μίας γυναίκας. Στους περισσότερους άντρες αρέσουν τα αδύνατα πόδια και είναι κάτι που προσέχουν πολύ, ειδικά το καλοκαίρι. Αλλά αν δεν έχετε μακριά πόδια, μην ανησυχείτε. Βεβαιωθείτε όμως ότι είναι περιποιημένα.
    Και βέβαια, οι άντρες προσέχουν το δέρμα. Έρευνες δείχνουν ότι οι άντρες θεωρούν το καθαρό δέρμα ως σημάδι υγείας. Για να τραβήξετε τους άντρες, φροντίστε το δέρμα σας να είναι μαλακό και απαλό.
    Και θα εκπλαγείτε, αλλά οι άντρες προσέχουν και το στιλ, Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι άντρες προτιμούν τις κλασικές γυναίκες, που δε δείχνουν πολλά. Αντιθέτως, τους αρέσει το μυστήριο στην εμφάνιση μίας γυναίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου