ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Έρευνα για τις επιπτώσεις της κρίσης στους εργαζόμενους


Εμπειρική έρευνα για τις εργασιακές στάσεις και συμπεριφορές των εργαζομένων, από τον Γιάννη Μάρκοβιτς και ερευνητές του Πανεπιστημίου Γκαίτε της Φρανκφούρτης
05 Μαρ 2015 - 13:09
Picture 0 for Έρευνα για τις επιπτώσεις της κρίσης στους εργαζόμενους


Πριν από 10 χρόνια ο διδάκτωρ εργασιακής ψυχολογίας  Γιάννης Μάρκοβιτς μαζί με τον Ρολφ Βαν Ντικ και άλλους πανεπιστημιακούς από το Πανεπιστήμιο Άστον του Μπέρμιγχαμ, ξεκίνησαν μια εμπειρική έρευνα για τις εργασιακές στάσεις και συμπεριφορές των εργαζομένων.

Τα αποτελέσματα των ερευνών δημοσιεύθηκαν σε επιστημονικά, όπως στο European Management Journal, στο Journal of Vocational Behavior και στο International Journal of Cross Cultural Management, αλλά και στις εφημερίδες«Ελευθεροτυπία» και «Αυγή».
Μεταξύ άλλων, διαπιστώσαμε ότι η οικονομική κρίση είχε αρνητική επίδρασηστην ικανοποίηση από την εργασία, καθώς και σε άλλες εργασιακές στάσεις και συμπεριφορές. Σήμερα, ο καθηγητής Κοινωνικής Ψυχολογίας Ρόλφ Βαν Ντικ, κοσμήτορας της Σχολής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Γκαίτε της Φρανκφούρτης, η Σιμπίλε Γκέρμπερς, ερευνήτρια του ιδίου πανεπιστημίου και ο Γιάννης Μάρκοβιτς συνεχίζουν την έρευνα.
Για να συμμετάσχετε στην έρευνα συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο που υπάρχει στον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο (πατήστε εδώ).
Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος ερωτήσεις. Η έρευνα είναι ανώνυμη και δεν υπάρχει καμία πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα.

ΠΗΓΗ : "  http://www.voria.gr/  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου