ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

Π.Καμμένος: "Επιστρέφονται άμεσα οι αυξήσεις στους στρατιωτικούς"

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " Π.Καμμένος: "Επιστρέφονται άμεσα οι αυξήσεις στους στρατιωτικούς"
Ναι, αλλά οι δικηγόροι του Δημοσίου στο ΣτΕ προσπαθούν να ακυρώσουν τις τελεσίδικες αποφάσεις.
Ποιος τους δίνει εντολές ?????????
Όσο για το ‘’ΑΜΕΣΑ’’, το εννοεί με την γραμματική έννοια ή τηνπολιτική ?
Γιατί, με την γραμματική έπρεπε να είχε ήδη γίνει, ενώ με τηνπολιτική, θα γίνει άμεσα σε τρία χαφτάνια…
 defencenet.gr  
    Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κόψει μισθούς και συντάξεις, προκειμένου να πληρώσει τις δόσεις προς τους δανειστές, καθιστά σαφές για μία ακόμη φορά ο Πάνος Καμμένος, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στη μνημονιακή Ευρώπη και αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ρήξης.
    Παράλληλα, μιλώντας στη Real News, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθαρίζει πως «ακόμα και αν οι εταίροι επιμείνουν σε επώδυνα μέτρα, η κυβέρνηση θα κρατήσει σθεναρή στάση».
    «Συμφωνία από τη στιγμή που βρισκόμαστε μέσα στο πλαίσιο των εντολών που έχουμε λάβει από τον ελληνικό λαό στις εκλογές. Ρήξη από τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι "θεσμοί" ή, για παράδειγμα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποφασίζουν ότι θέλουν τη ρήξη», τονίζει χαρακτηριστικά.
    Ακολούθως, ο κ. Καμμένος, αφού τάσσεται κατά των πρόωρων εκλογών, εξαπολύει επίθεση κατά των κκ. Σαμαρά καιΒενιζέλου, οι οποίοι «αποτελούν παρελθόν», καθώς «και οι δύο απέδειξαν ότι δεν είναι ικανοί», αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο μιας οικουμενικής κυβέρνησης.
    Αναφερόμενος στην εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο, ο κ. Καμμένος αφήνει ανοιχτό να εξεταστούν και τα «περίφημα swaps του κ. Σημίτη», ενώ τονίζει πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος να διερευνήσουμε την περίοδο Καραμανλή, διότι ο Καραμανλής δεν παρέδωσε τη χώρα στον μηχανισμό στήριξης και στους δανειστές».
    Τέλος, ο κ. Καμμένος δηλώνει πως - με βάση την απόφαση του ΣτΕ - θα επιστραφούν άμεσα στους ένστολους οι αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, ενώ το θέμα των αναδρομικών θα προχωρήσει αργότερα και με δόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου