ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Ο ΟΣΕ παραχώρησε το κτίριο στον Άγιο Βασίλειο στον Δήμο Άργους Μυκηνών για τους προσκόπους (βίντεο)

Συμπληρωματικό από BLOGGER. Ως παλιός Πρόσκοπος αλλά και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όπου είχα επαναλειτουργήσει τον Προσκοπισμό στο Ναύπλιο ως Αρχηγός του Συστήματος είχα διάφορα προβλήματα σχετικά με την Προσκοπική αίθουσα.

Τώρα βλέποντας και εγώ αυτήν την πολύ ωραία κίνηση του ΟΣΕ με την σχετική δραστηριότητα του κ. ΚΑΜΠΟΣΟΥ Δημητρίου  Δημάρχου  ΄Αργους Μυκηνών τον συγχαίρω και κατανοώ πλήρως την ικανοποίηση του ιδίου αλλά και των Προσκόπων του ΄Αργους που θα έχουν έναν τόσο μεγάλο και ωραίο χώρο στην είσοδο της πόλεώς τους. 

Μετά από έναν χρονικό διάστημα όποιος θα περνάει από τον χώρο αυτόν θα έχει να πει μία καλή κουβέντα διότι οι Πρόσκοποι θα το αξιοποιήσουν στο έπακρον.

Διάθεση όρεξη και Καλή δουλειά.  


H ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 

Ο Προσκοπισμός είναι ένα από τα πολλά σύνολα ( ομάδες ) που το στοιχείο της επιβίωσης δεν είναι πρόδηλο. Είναι όμως μία κοινωνική ομάς με κοινά χαρακτηριστικά. Ο Προσκοπισμός  είναι ένα σύνολο ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα κοινούς στόχους και κυρίως κοινές αρχές. Οι Πρόσκοποι είναι μέλη της Κοινωνίας πρέπει να το γνωρίζουν και να το καταλαβαίνουν. Από το κοινωνικό περιβάλλον προέρχονται τα μέλη και υπάρχει η υλική και ηθική συμπαράσταση. Κάθε Τμήμα, Σύστημα ή Εφορεία αποτελεί ένα μικρό σύνολο μέσα σε ένα μεγαλύτερο που είναι το άμεσο περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος με την κίνηση αυτή έδειξε ότι  γνωρίζει και κατανοεί τις κοινωνικές δραστηριότητες του ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ.

Κατά το χρονικό διάστημα όπως προανέφερα που είχα επαναλειτουργήσει τον Προσκοπισμό στο Ναύπλιο παρόμοιες αλλά μικρότερες βοήθειες στον το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ναυπλίου είχαν προσφέρει οι τότε Δήμαρχοι : κ. ΤΣΟΥΡΝΟΣ Γεώργος και ο κ.ΧΑΡΑΜΗΣ Κων/νος. 

Σήμερα μετά από την αναφερόμενη κίνηση προς τον Προσκοπισμό της Πόλεως ΄Αργους θα πρέπει και ο κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ Δημήτριος Δήμαρχος Ναυπλιέων όπου ο Δήμος έχει διάφορα ακίνητα να προβεί σε μία ανάλογη  κίνηση. 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ φτιάχνει  τα παιδιά ώστε αύριο να βγουν   στην κοινωνία και να μπορούν να σταθούν μόνα τους  στα δικά τους πόδια γιατί το έμαθαν

   

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 15.4.15 |  | 
Την παραχώρηση από την ΓΕΑ ΟΣΕ στον Δήμο Άργους Μυκηνών του οικήματος 96τμ στον Άγιο Βασίλειο μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο 850 τμ περίπου, έναντι του συμβολικού ποσού των 100 ευρώ, ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.


Επίσης ο κ Καμπόσος τόνισε πως στο συγκεκριμένο κτίριο θα γίνουν βελτιώσεις και θα δοθεί στο τμήμα των Προσκόπων του Άργους για να έχουν τον δικό τους χώρο.

Δείτε παρακάτω τι είπε για το κτίριο και την παραχώρηση του ο κ Καμπόσος:
ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου