ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

"Πιέσεις" Καμπόσου στον Σγουρίδη για την εμπλοκή στο έργο της ανάπλασης του Άργους (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7.5.15 | 
 Δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, στην συνάντηση που είχε, στα πλαίσια της 11ης Περιφερειακής Έκθεσης του Επιμελητηρίου Αργολίδας, με τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σγουρίδη και του έθεσε το ζήτημα πού έχει προκύψει με την  διακοπή των εργασιών στο έργο της Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου του Άργους, λόγω της μη καταβολής ποσού προκαταβολής στον εργολάβο του έργου απο χρήματα του ΕΣΠΑ.

"Αυτή την στιγμή κ. Υπουργέ (δείχνοντας ο κ. Καμπόσος την μακέτα της ανάπλασης που βρίσκεται στο περιπτερο του Δήμου Άργους Μυκηνών) βρισκόμαστε σε μια μεγάλη στεναχώρια και σας μιλάει ένας δήμαρχος που εκπροσωπεί έναν κόσμο 50 χιλιάδων κατοίκων, του τρίτου δήμου σε πληθυσμό στην Πελοπόννησο και πρόεδρος της ΠΕΔ. Το πρόβλημα μας είναι πως ειναι σκαμμένη όλη η πόλη του Άργους και έχει κολλήσει το έργο γιατί ο εργολάβος δεν έχει πάρει χρήματα."

Στην κουβέντα παρενέβη ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ Δαμούλος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, ενώ ο κ. Σγουρίδης απόρησε γιατί η σύμβαση που υπεγράφη προβλέπει, σε αντίθεση με ότι ισχύει για τα δημόσια έργα, ο εργολάβος να πρέπει να πάρει χρηματικό πόσο προκαταβολής.

Η κουβέντα έκλεισε με την προτροπή του Δημάρχου στον Υφυπουργό λέγοντας "κάντε ότι μπορείτε και εσείς κ. Υπουργέ γιατί έχουμε πρόβλημα"

Δείτε το βίντεο παρακάτω με τον διάλογο που είχαν:
ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου