ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Εορτασμός Ημέρας της Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου στο Ναύπλιο (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 20.10.15 |  | 
 H 20η Οκτωβρίου, εκτός από ημέρα εορτασμού του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, είναι η ημέρα που η Πολιτεία θέσπισε για να τιμήσει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας ως θεσμό για την προσφορά του, στην ελληνική κοινωνία.
Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, η  Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, ανήμερα της 20ης Οκτωβρίου 2015,  τέλεσε στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου, Δοξολογία για τον εορτασμό του Αγίου Αρτεμίου. Μετά την Δοξολογία αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων, των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού και των ενώσεων αποστράτων.
Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν από, την Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου, την Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Σωτήρος.
ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr  "  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου