ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Αυτή είναι η διάταξη που καταργεί τα περίπτερα

ΠΗΓΗ : "  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ  " 



Αυτή είναι η διάταξη που καταργεί τα περίπτερα
protothema.gr
    Στον «αέρα» κινδυνεύουν να μείνουν, χιλιάδες Έλληνες περιπτερούχοι, λόγω της παρέμβασης που σήμερα προβλέφτηκε στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου.
    Όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος των περιπτερούχων Ελλάδος,Γεώργιος Δούκας, «η επίθεση κατά του κλάδου, είναι πρωτοφανής».
    Πιο συγκεκριμένα η ρύθμιση που αναφέρεται στο γεγονός ότι δεν μπορούν να υπάρξουν μεταβιβάσεις περιπτέρων από εδώ και στο εξής, μετά το θάνατο των δικαιούχων, ακόμα και αν υπάρχουν ενεργές μισθώσεις, αλλά θα καταργείται η θέση, δημιουργεί αναστάτωση.
    «Πρόκειται για διεστραμμένα μυαλά, όσοι έχουν εισηγηθεί το συγκεκριμένο νόμο στον υπουργό κ. Σταθάκη», αναφέρει ο πρόεδρος Περιπτερούχων και Καπνοπωλών Μικρής Λιανικής Αττικής, κ Δούκας.
    Η συγκεκριμένη παρέμβαση όμως δημιουργεί αλυσιδωτές εκρήξεις λόγω της δραστικής επικείμενης μείωσης των καταστημάτων ψιλικών σε όλη τη χώρα, καθώς η εφαρμογή του νόμου 4336 στον κλάδο θα επιφέρει λουκέτο στο 50% ενδεχομένως και στο 60% αυτών των καταστημάτων.
    Ήδη μεγάλο είναι το πρόβλημα στον καπνικό κλάδο, για σειρά βιομηχανιών όπως αυτές των σνακ και των σοκολατοβιομηχανιών, αλλά και για το σύνολο του Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου