ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΒΟΥΛΗΣ ΛΗΞΗ-ΑΛΛΑΓΗ ΦΡΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ " VIDEO " ΑΝΑΡΤΗΣΗ 6η

Όπως είχε ανακοινωθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος η οδηγία για τους τσολιάδες έτσι και έγινε.
Στο βίντεο φαίνεται πόσο άνετα γίνεται η αλλαγή της φρουράς χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η υπευθυνότητα στους αποστράτους έχει ιδιαίτερη σημασία. Πραγματοποίησε μία πορεία μέσα στα πλαίσια της πειθαρχίας όπως  είχε μάθει τόσα χρόνια να πειθαρχεί.
Αυτό θα πρέπει να κατανοηθεί από όλους από τον κάθε πολίτη μέχρι τους υπευθύνους που προσπαθούν σήμερα να μας μειώσουν ηθικά – οικονομικά. Σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που περνά η πατρίδα δείξαμε και πάλι για άλλη μία φορά την διαγωγή που μας διακρίνει.   
Κάτι το οποίο πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες.


΄Ολοι οι υπάλληλοι και συνταξιούχοι υπέστησαν κάποιες μειώσεις.
Οι Απόστρατοι εκτός από αυτές τις μειώσεις που ήταν για όλους υπέστησαν και επιπλέον (διπλές ) λόγω του ότι επειδή η σύνταξη εξαρτάται από τον βασικό μισθό αυτών που υπηρετούν όπου όταν έγινε σε αυτούς επακολούθησε και πάλι στους απόστρατους. Αυτή είναι και η βασική αιτία που « επιφυλάχθηκε » μόνο για τους αποστράτους, με το Ν. 4093/2012, ήτοι μία λόγω μείωσης του βασικού μισθού του Ανθ/γού και μείωσης των συντελεστών των βαθμών ( εναρμόνιση  με τις αποδοχές των εν ενεργεία ), με αναδρομικό χαρακτήρα και μία που αφορά όλους τους συνταξιούχους με περικοπές 5,10,15 έως 20 % κλιμακωτά, ανάλογα με τις αποδοχές ενός εκάστου.   
Λεπτομέρειες  και περισσότερα όποιος επιθυμεί να μάθει στην ανάρτηση που έχει το ψήφισμα και σε αυτή που αναγράφονται τα θέματα που απασχολούν τους αποστράτους.

Ολοι μας είδαμε αυτές τις ημέρες τα τόσα επεισόδια στην ΑΘΗΝΑ, τους τραυματισμούς των συναδέλφων κ.λ.π.
Ποιο άλλο επάγγελμα έχει τόσους τραυματισμούς ;  κίνδυνο της ζωής τους ; Τι να πουν οι πιλότοι ;    και τόσες άλλες ειδικότητες ; 
Πληρώνονται αυτές οι ώρες απασχόλησης με την ανάλογη πίεση κατά περίπτωση;
Κάποια στιγμή της ζωής μας έχουμε ζητήσει την βοήθεια από τα σώματα αυτά και μάλιστα μέχρι να έλθουν ο χρόνος μας φαίνεται απέραντος.
Από την άλλη πλευρά οι μειώσεις σε όλο το μεγαλείο τους.
Για τις  περαιτέρω κρίσεις το αφήνω σε εσάς.-Σε άλλο video είναι το τελείωμα της αλλαγής φρουράς της σκοπιάς.
Πραγματικά για όσους το βλέπουν για πρώτη φορά είναι καταπληκτικό.( ο  τρόπος, ο συνδυασμός, το στιλ, η παρουσία  ).   ΄Ολες οι σχετικές αναρτήσεις ευρίσκονται στην ετικέτα

 « ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου