1.Μειώνει το άγχος: Η γυμναστική όχι μόνο σας κάνει πιο δημιουργικούς στο γραφείο αλλά επιπλέον σας απαλλάσσει από το άγχος αφού απελευθερώνει ενδορφίνες που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Με καλύτερη ψυχολογία θα μπορέσετε να φτάσετε στο σπίτι πιο ήρεμη, να έχετε πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σας, αλλά και να αποφύγετε τις διαφωνίες.

2. Τονώνει την αυτοπεποίθησή σας: Η γυμναστική σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο έντυπο Journal of Health Psychology ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας με αποτέλεσμα να αισθάνεστε καλύτερα για τον εαυτό σας και για την σχέση σας.
3.Έχετε περισσότερη ενέργεια: Μετά το γυμναστήριο έχετε περισσότερη ενέργεια αφού το οξυγόνο βοηθάει στην καλή λειτουργία του οργανισμού σας. Όσο κουραστική κι αν είναι η μέρα σας, μετά τη γυμναστική θα έχετε την απαραίτητη ενέργεια για να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας.
4.Κοιμάστε καλύτερα: Η έλλειψη ύπνου όχι μόνο δεν σας επιτρέπει να είστε αποτελεσματικοί την επόμενη μέρα αλλά μπορεί να προκαλέσει ανυπομονησία, γκρίνια και ευαισθησία. Σύμφωνα με έρευνες, ο ποιοτικός ύπνος επηρεάζει θετικά την υγεία σας αλλά και τις σχέσεις σας.
5.Κάνετε σωστές επιλογές: Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο Psychophysiology, οι γυναίκες που γυμνάζονται μπορούν να πάρουν καλύτερες αποφάσεις χάρη στη ροή οξυγόνου προς τον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να διαχειρίζονται καλύτερα ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις τους.