Μήπως ήρθε η ώρα επιτέλους να ξεχάσεις τα σουφλέ σοκολάτας και τα μακαρόνια με κιμά και να αποφασίσεις να ξεφορτωθείς αυτά τα extra κιλάκια που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό;

Εμπρός λοιπόν ακολούθησε τα παρακάτω διατροφικά tips και θα δεις πως σύντομα τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά!
Back to basics
Μην παραλείπεις ποτέ το πρωινό σου. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και σε γεμίζει ενέργεια για όλη την ημέρα!
5 Ένοχες Απολαύσεις που Μπορείτε να Απολαμβάνετε Και στη Δίαιτα!
Μην τσιμπολογάς!
Αν όμως έχεις μπει στον πειρασμό και δεν μπορείς να αντισταθείς σε έναν γλυκό πειρασμό τότε κάνε το εξής: Δοκίμασε 3 μικρές μπουκιές από αυτό. Η λαιμαργία είναι που θα σε κάνει να το φας όλο. Ενώ αν πάρεις μια μικρή γεύση από αυτό θα ικανοποιηθείς! Δεν έχει σχέση η ποσότητα. Εκπαίδευσε το μυαλό σου!
Ξεκίνα γυμναστική asap!
Βρες κάτι που σου αρέσει και μπες σε πρόγραμμα! Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ανάμεσα στις ασκήσεις θα πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα max 30 δευτερολέπτων.
Να αποφεύγεις να τρως το βράδυ!
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις φάει 3 ώρες πριν κοιμηθείς! Και όταν κοιμηθείς άφησε τον οργανισμό σου να κάνει τη «δουλειά» του και να κάψει το λίπος!
Ποια Είναι η Καλύτερη Ώρα για Δίαιτα;
Τι να κάνεις όταν έχεις μια λιγούρα;
Κατά τη διάρκεια της ημέρας σίγουρα θα έχεις μια-δυο-τρεις…λιγούρες! Η λιγούρα είναι η μεγαλύτερη παγίδα που μπορείς να πέσεις και είναι ικανή να χαλάσει μια δίαιτα στο πι και φι. Καταρχήν η λιγούρα είναι ένα τρικ που κάνει το μυαλό σου και νομίζεις ότι έχεις ανάγκη κάτι που στην ουσία δεν έχεις. Αυτό σου δημιουργεί και το αίσθημα της πείνας. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φας μια κουταλιά μέλι ή ταχίνι και έτσι θα ικανοποιηθείς.
Να κοιμάσαι 7-8 ώρες την ημέρα!
Δίνεις στον οργανισμό σου το περιθώριο να λειτουργεί σωστά. Η έλλειψη ύπνου, όπως πιθανότατα θα έχεις διαπιστώσει, σου προκαλεί μέσα στην ημέρα μεγαλύτερη πείνα.
Προγραμμάτισε το εβδομαδιαίο διατροφολόγιο σου!
Προσπάθησε μέσα σε αυτό να συμπεριλάβεις πολλά φρούτα και λαχανικά. Επίσης προσπάθησε να φτιάχνεις από την προηγούμενη ημέρα φαγητό για τη δουλειά σου, έτσι ώστε να μην μπαίνεις στον πειρασμό να παραγγέλνεις απέξω.
Καθόρισε ποιος είναι ο στόχος σου!
Αν βάλεις σκοπό να χάσεις κάποια κιλά μέχρι κάποιο διάστημα που θα έχεις ορίσει, τότε πρέπει να εκπαιδεύσεις το μυαλό σου πως αυτό πρέπει να κάνεις. Απευθύνσου και στους φίλους σου και πες τους ότι χρειάζεσαι support σε αυτή την απόφασή σου!
Φάε με την σωστή σειρά
Ξεκίνα το γεύμα σου με λαχανικά και έπειτα με  τις τροφές με τις λιγότερες θερμίδες.
Υιοθέτησε τις παρακάτω συνήθειες!
– Να ζυγίσεσαι τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και όχι κάθε ημέρα (γιατί γίνεται εμμονή).
– Να μην παραλείπεις ποτέ το πρωινό.
– Να μην βλέπεις τηλεόραση πολλές ώρες.
Κάνε το εξής κολπάκι:
Προσπάθησε να τρως συχνά και σε μικρή ποσότητα. Έτσι θα μπορέσεις να αποφύγεις τους πειρασμούς!
Πηγή