ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Βρέχει τριήμερα αργιών το 2016. Επτά 3ήμερα και ένα 4ήμερο «θα καθόμαστε…».


Λεφτά να έχετε και καλά θα περάσετε. Αρκεί να φροντίσετε να κλείσετε εγκαίρως εισιτήρια και ξενοδοχεία για κοντινούς προορισμούς.
Το 2016 θα μας προσφέρει έναν επιπλέον μήνα διακοπών. Πιο συγκεκριμένα, θα μας χαρίσει 7 τριήμερα διακοπών και ένα έξτρα τετραήμερο, χάρις στο γεγονός ότι 8 αργίες «πέφτουν» Παρασκευή ή Δευτέρα.
Διαβάστε ποια είναι τα 3ήμερα και … προγραμματισθείτε.

Πρωτοχρονιά. Το 2016, η Πρωτοχρονιά «πέφτει» Παρασκευή και έτσι, με το ξεκίνημα του νέου χρόνου, αποκτάμε και το … δικαίωμα στο καθισιό.

Καθαρή Δευτέρα. Η Καθαρή Δευτέρα «πέφτει» στις 14 Μαρτίου και επειδή έχει μεσολαβήσει ενάμισης μήνας από το προηγούμενο τριήμερο της πρωτοχρονιάς, προβλέπεται ότι θα τιμηθεί δεόντως.


25η Μαρτίου. Δεύτερο τριήμερο μέσα σε ένα μήνα και τρίτο από την αρχή του χρόνου. Η 25η Μαρτίου «πέφτει» Παρασκευή και, επομένως, αν έχετε οικονομική αντοχή, ο Μάρτιος θα είναι για σας και το ταίρι σας, ο πιο ευτυχισμένος μήνας.

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ από 29 Απριλίου (Μ. Παρασκευή) μέχρι και 2 Μαΐου(Δεύτερη ημέρα του Πάσχα).

20 Ιουνίου. Η αργία της Πεντηκοστής που «πέφτει» Δευτέρα, μας χαρίζει το 3ήμερο του Ιουνίου.

15 Αυγούστου. Η μεγάλη γιορτή της Παναγίας «πέφτει» και αυτήΔευτέρα δημιουργώντας ένα 3ήμερο μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.

28η Οκτωβρίου. Η επέτειος του μεγάλου ΟΧΙ που είπε ο Ιωάννης Μεταξάς στον Μουσολίνι «πέφτει» Παρασκευή και μας δίνει ένα ακόμη 3ήμερο, το πρότελευταίο της χρονιάς.

25 Δεκεμβρίου: Τα Χριστούγεννα του 2016 «πέφτουν» Κυριακή και επομένως δημιουργούν το τελευταίο 3ήμερο της χρονιάς καθώς ηΔεύτερη μέρα των Χριστουγέννων που είναι αργία, «πέφτει» Δευτέρα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου