ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

 
61
 
0

χαρακτηρας στη σχεση
Βάλε την ημερομηνία γέννησής σου και βρες τι χαρακτήρα είσαι.
Για παράδειγμα: Αν έχεις γεννηθεί στις 29 οποιουδήποτε μήνα ή χρόνου, απλά πάρε το 29 χώρισέ το και πρόσθεσέ το ως δυο ξεχωριστούς αριθμούς 2 + 9 = 11.
Τώρα πχ πάρε το 11 που βρήκες στο προηγούμενο άθροισμα, χώρισέ το και πρόσθεσέ το ως δυο ξεχωριστούς αριθμούς… 1 + 1 = 2.
Έτσι, το 2 πχ είναι ο αριθμός της γέννησής σου.

Αν γεννήθηκες στις 1,10,19,28 οποιουδήποτε μήνα, τότε ο αριθμός σου είναι το 1.
Αν γεννήθηκες στις 2,11,20,29 οποιουδήποτε μήνα, τότε ο αριθμός σου είναι το 2.
Αν γεννήθηκες στις 3,12,21,30 οποιουδήποτε μήνα, τότε ο αριθμός σου είναι το 3.
Αν γεννήθηκες στις 4,13,22,31 οποιουδήποτε μήνα, τότε ο αριθμός σου είναι το 4.
Αν γεννήθηκες στις 5,14,23 οποιουδήποτε μήνα, τότε ο αριθμός σου είναι το 5.
Αν γεννήθηκες στις 6,15,24 οποιουδήποτε μήνα, τότε ο αριθμός σου είναι το 6.
Αν γεννήθηκες στις 7,16,25 οποιουδήποτε μήνα, τότε ο αριθμός σου είναι το 7.
Αν γεννήθηκες στις 8,17,26 οποιουδήποτε μήνα, τότε ο αριθμός σου είναι το 8.
Αν γεννήθηκες στις 9,18,27 οποιουδήποτε μήνα, τότε ο αριθμός σου είναι το 9.
Αριθμός Γέννησης 1 
Όσον αφορά τους τρόπους για την επίτευξη της ικανοποίησης σου, είσαι λίγο εγωκεντρικός. Ακόμα κι αν είσαι σε επιφυλακή για να κάνεις την eρωτική σου ζωή πιο πιπεράτη και ενδιαφέρουσα, ο έρωτας δρα ως μια κατάκτηση για εσένα. Σου δίνει την ώθηση είτε να κατακτήσεις τον εραστή/ερωμένη σου ή απλά να υποκύψεις στα πάθη της/του συντρόφου σου.
Το άμεσο σeξ, χωρίς πολλά-πολλά, είναι η κεντρική σου ιδέα. Θα πρέπει όμως να μάθεις να κάνεις έρωτα με το να προσφέρεις ικανοποίηση και στον/στην σύντροφό σου.
Συμβουλή: Χρησιμοποίησε το λευκό ή το κίτρινο χρώμα σε δώρα προς τους αγαπημένους σου, για τη βελτίωση της σχέσης.
Αριθμός Γέννησης 2 
Είσαι ο τύπος του ανθρώπου που θα ήθελες να σχεδιάσεις τα πάντα εκ των προτέρων και να γνωρίζεις με κάθε λεπτομέρεια πού, πότε και πώς θα κάνεις έρωτα. Σαν εραστής/ερωμένη είσαι γεμάτος/η φροντίδα και ευχάριστη διακριτικότητα. Τα eρωτικά παιχνίδια, μάλιστα, για σένα σημαίνουν πολλά φιλιά και αγκαλιές, όμως πρώτα πρέπει να αισθανθείς ασφάλεια και προστασία. Πάνω απ’ όλα όμως, μπορείς να γίνεις ένας αρκετά αισθησιακός σύντροφος!
Συμβουλή: Χρησιμοποίησε το ροζ χρώμα σε δώρα για τους αγαπημένους σου, που θα βοηθήσουν στη βελτίωση της σχέσης.
Αριθμός Γέννησης 3 
Μπορείς και “στάζεις” υπερβολική αυτοπεποίθηση, κάτι που κάνει το eρωτικό σου ταίρι να αισθάνεται πολύ καλά. Καθώς δεν έχεις όρια στον έρωτα, μπορείς να κάνεις το σύντροφο σου ακόμη και να κοκκινίσει, ενώ η αίσθηση του χιούμορ και η φωτεινή εγκαρδιότητά σου, βοηθά στην απομάκρυνση οποιασδήποτε ανασφάλειας θα μπορούσε να έχει. Θέλεις να παίξεις eρωτικά παιχνίδια ανακάλυψης και να υιοθετήσεις αστείες στάσεις. Το να εφευρίσκεις έξυπνους τρόπους και να είσαι αυθόρμητος, είναι πραγματικά τα πλεονεκτήματα σου, που βοηθούν στο να κρατήσουν τη σeξουαλική σου ζωή ζωντανή. Μπορείς άνετα να είσαι υποψήφιος/α, για το βραβείο καλύτερου εραστή/ερωμένης!
Συμβουλή: Το μοβ χρώμα σε δώρα για τους αγαπημένους σου, μπορεί να βελτιώσει την σχέση σου.
Αριθμός Γέννησης 4 
Ίσως συχνά αισθάνεσαι ότι η eρωτική σου ζωή είναι ένας αγώνας και ότι θα πρέπει να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να την κάνεις να λειτουργήσει. Θα χρειαστεί χρόνος για να κατανοήσεις τα πάθη του/της συντρόφου σου και συχνά καθυστερείς στο να κάνεις έρωτα. Το να έχει ο/η σύντροφός σου μια προστατευτική και στοργική συμπεριφορά, αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα στη λίστα σου για απόφαση δέσμευσης. Μόλις όμως νιώσεις ασφαλής, εκδηλώνεις τα πάθη σου και θέλεις να ικανοποιήσεις τον/ την εραστή/ερωμένη σου, πολλές φορές. Τα eρωτικά παιχνίδια, βασίζονται για σένα σε δοκιμασμένους τρόπους, που είναι λιγότερο περίπλοκοι, αλλά δεν στερούνται καθόλου πάθους!
Συμβουλή: Το χρυσό ή καφέ χρώμα, είναι η ιδανική επιλογή για δώρα στους αγαπημένους σου, αν θέλεις να βελτιωθεί η σχέση σας.
Αριθμός Γέννησης 5 
Είσαι τολμηρός, λάτρης των συγκινήσεων και γεμάτος ενθουσιασμό για την πραγματική ζωή. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργείς και στην eρωτική σου ζωή. Για αυτό θέλεις να δοκιμάσεις όλα τα είδη των διαθέσιμων ποικιλιών, που θα επιτρέψουν στη σχέση σου να ευημερήσει. Σeξουαλικά, οι νέες στάσεις και τρόποι σε κρατούν ψυχικά και σωματικά ευχαριστημένο/η. Τα eρωτικά παιχνίδια λειτουργούν για εσένα, μέσα από τη δημιουργία ενός αισθησιακού περιβάλλοντος ή ακόμα και με την αγορά αισθησιακών τροφίμων και σeξι εσωρούχων. Αν ο/η εραστής/ερωμένη σου, δεν μπορεί να σου παράσχει την απαραίτητη ποικιλία σε μόνιμη βάση, θα αρχίσεις να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η. Πρόσεχε όμως, γιατί οι τόσες πολλές αλλαγές, είναι ικανές να κουράσουν τον/την σύντροφό σου.
Συμβουλή: Το γαλάζιο ή το πράσινο χρώμα θα μπορούσε να περιβάλλει τα δώρα προς τους αγαπημένους σου, για τη βελτίωση της σχέσης σου μαζί τους.
Αριθμός Γέννησης 6
Το φλερτ, η αγάπη και η σαρκική επιθυμία σημαίνουν τα ίδια πράγματα για εσένα. Η αισθησιακή μουσική, τα αρωματικά κεριά και οι λεπτές ρυθμίσεις του φωτισμού μάλιστα είναι σύμμαχοι σου στο να δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα για ν’ ανάψουν οι φλόγες του πάθους σου. Ακόμα κι αν το στυλ ή η άνεση είναι σημαντικά για σένα, εξίσου ζωτικής σημασίας είναι και απόλαυση των σαρκικών επιθυμιών που θα έχει ο/η εραστής/ ερωμένη σου. Οι συνεδρίες σeξουαλικής πράξης αποτελούν ένα πολύ σημαντικό μέρος της eρωτικής ζωής, ενώ το φιλί είναι μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις σου. Είσαι αργός/η, σταθερός/η και γεμάτος/η ενθουσιασμό εραστής/ ερωμένη και το μόνο σίγουρο είναι ότι, συνήθως θα κερδίζεις στο eρωτικό παιχνίδι.
Συμβουλή: Το ροζ ή το μπλε χρώμα, ενδείκνυται για δώρα στους αγαπημένους σου, για τη βελτίωση της σχέσης.
Αριθμός Γέννησης 7
Είσαι ονειρικός, ρομαντικός τύπος γεμάτος φαντασία στα θέματα του έρωτα. Έχεις ένα υψηλό επίπεδο ευαισθησίας και ψάχνεις την αγάπη που θα σε ικανοποιεί τόσο πνευματικά, όσο και συναισθηματικά. Όντας φιλοσοφημένος, οι περισσότεροι που ανήκουν στον αριθμό σου, τείνουν να αναπτύξουν μια αίσθηση απόσπασης που μπορεί να οδηγήσει σε σχέσεις part time, έρχονται και παρέρχονται δηλαδή, δίνοντας σου έτσι χώρο και ελευθερία κινήσεων. Τα eρωτικά παιχνίδια είναι σπάνια για εσένα, καθώς ακολουθείς τις σeξουαλικές παρορμήσεις σου και αφήνεις τους άλλους να σε οδηγήσουν στην eρωτική πράξη. Πολλές φορές μάλιστα, έχεις μια μονόπλευρη και περιοριστική προσέγγιση, όσον αφορά το σeξ. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να νιώθεις περισσότερη ελευθερία για να εκφράσεις τα πάθη σου.
Συμβουλή: Το φούξια, το πορτοκαλί ή το άσπρο χρώμα σε δώρα για τους αγαπημένους σου, μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της σχέσης.
Αριθμός Γέννησης 8
Είσαι ένας αινιγματικός εραστής/ερωμένη είτε πολύ ενεργητικός/η, είτε εντελώς παθητικός/η. Ο έρωτας για εσένα, είναι ένα παιχνίδι εξουσίας και θα θέλεις να έχεις έναν υποσυνειδητό έλεγχο πάνω στο σύντροφό σου. Λόγω της παράδοξης φύση σου, είτε παραπλανείς είτε λατρεύεις να σε παρασύρουν. Είσαι ανοιχτός/η για να δοκιμάσεις οποιαδήποτε μέθοδο της σeξουαλικής πράξης, στην πραγματικότητα οτιδήποτε θα μπορούσε να σε διεγείρει. Καθώς μάλιστα η ικανοποίηση είναι ο απώτερος στόχος σου, μπορείς να συνεχίζεις ακατάπαυστα για να πάρεις ακριβώς αυτό που θέλεις! Συνέχισε έτσι.
Συμβουλή: Το μπλε ή το μαύρο χρώμα για δώρα στους αγαπημένους σου, μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της σχέσης.
Αριθμός Γέννησης 9
Είσαι ένας εκρηκτικός εραστής/ερωμένη, γεμάτος/η πάθος, που πάνω απ’ όλα είναι αρκετά γενναιόδωρος/η για να εκπληρώσει τις απαιτήσεις του εραστή/ερωμένης σου. Τα eρωτικά παιχνίδια για εσένα, σημαίνουν δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που σε ανάβει, λέγοντας προκλητικά λόγια και με πάρα πολύ οπτική επαφή. Καθοδηγείς σαν δάσκαλος και συζητάς σαν μαθητής με το σύντροφό σου τις στρατηγικές που πρόκειται να χρησιμοποιήσεις, κατά τη διάρκεια των eρωτικών σας επαφών. Μάλιστα μπορεί να φτάσεις να γίνεις ένας πολύς εξελιγμένος εραστής.
Συμβουλή: Το κόκκινο ή καφέ χρώμα στα δώρα για τους αγαπημένους σου, μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της σχέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου