ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Ανοίγει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου -Στα ράφια του και ελληνικά προϊόντα

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Ανοίγει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου -Στα ράφια του και ελληνικά προϊόντα
    Η Ελλάδα και η Κύπρος θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα εισέλθουν στο Yanjiaoστο μεγαλύτερο  εμπορικό κέντρο του κόσμου που ξεκινάει τη λειτουργία του φέτος τον Ιούλιο.
    Στο μεγαλύτερο, υπό ανέγερση, εμπορικό κέντρο του κόσμου,  το World Commerce Valley - YANJIAO International Trade City, που βρίσκεται στην Κίνα, ετοιμάζονται οι χώροι που θα φιλοξενήσουν Ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες. Η Ελλάδα και ηΚύπρος θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα εισέλθουν στο Yanjiao μαζί με το Βέλγιο, τον Καναδάκαι τη Ν. Κορέα.
    Αυτό ανακοινώθηκε σε εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από 150 εξαγωγικές εταιρείες, και στην οποία γνωστοποιήθηκε ότι ηεταιρία Καπερώνη, εξασφάλισε την αποκλειστική αντιπροσώπευση του κέντρου για την Ελλάδα και την Κύπρο.
    Το εγχείρημα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ,  υποστηρίζεται από τον υφυπουργό των Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του  Υπουργείου Εξωτερικώντης Ελλάδας Δημήτρη Μάρδα και από το Τμήμα Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων τηςΠρεσβείας της Ελλάδας στο Πεκίνο.Η διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου Kaperoni BFG Α.ΕΝικολέττα Καπερώνη υπογράμμισε στην σχετική εκδήλωση ότι "ανοίγει ο δρόμος για ασφαλείς εξαγωγές ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Κίνα".

    Σχετικά με το εμπορικό κέντρο η ίδια ανέφερε ότι οι χώροι του θα περιλαμβάνουν μόνιμο εκθετήριο, ηλεκτρονική πλατφόρμα πωλήσεων και άλλες υπηρεσίες, ενώ στο εγγύς μέλλον θα προστεθούν και τελωνειακές αποθήκες (ο εκτελωνισμός θα γίνεται επιτόπου). Άμεσα δημιουργείται στον ίδιο χώρο και εμπορικό κέντρο (mall) για λιανικές πωλήσεις προϊόντων. Ο ελληνικός χώρος, εμβαδού 10.000 τ.μ. είναι σχεδιασμένος από Έλληνες αρχιτέκτονες και στόχος είναι να αποτελέσει «σημείο αναφοράς για όλη την Κίνα».
    Όπως εξήγησε η κυρία Καπερώνη, με τη λειτουργία του από 12/7/2016, το Yanjiao  θα καταστεί για την Κίνα ένας μεγάλος «Εισαγωγέας» προϊόντων, υπηρεσιών, τουρισμού, τέχνης και πολιτισμού, δημιουργώντας μία “καινούργια ταυτότητα εισαγωγών” στην Κίνα. H καινοτομία του έγκειται στην διαφοροποίηση του από τα υπάρχοντα εμπορικά κέντρα αφού βασικός στόχος του είναι η εισαγωγή, ανάδειξη, προώθηση και εμπορία αγαθών και υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, ανά χώρα (country brand).Ειδικότερα για τον τουριστικό τομέα θα υπάρχει δυνατότητα  μεγάλων τουριστικών πακέτων και συνεργασιών, που θα ενισχύσουν τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και την τουριστική θέση της χώρας μας.

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου