ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Εξομολογήσεις μιας 29χρονης εθισμένης στο σεξ

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Εξομολογήσεις μιας 29χρονης εθισμένης στο σεξ
    Ο εθισμός της Sami Walton της κόστισε τη δουλειά της και πολλούς από τους φίλους της. Η 29χρονη δεν παλεύει με ουσίες ή τζόγο αλλά με το διαρκές… πάθος της, καθώς είναι εθισμένη στο σεξ.
    Υπάρχουν ημέρες εξαντλητικές για τον 38χρονο σύντροφό της James Keates, με τον οποίο κάνει σεξ έως και δέκα φορές μέσα σε ένα 24ωρο ενώ το ρεκόρ τους είναι 40 φορές σε ένα Σαββατοκύριακο!
    Η ίδια επιχειρεί να ξορκίσει το «μύθο» γύρω από το θέμα και να κάνει τον κόσμο να συνειδητοποιήσει πως ο εθισμός της είναι ένα πραγματικό πρόβλημα και όχι αστείο.
    «Οι περισσότεροι άνδρες νομίζουν πως θα τους άρεσε πολύ να έχουν μια σύντροφο που χρειάζεται τόσο πολύ σεξ, αλλά η αλήθεια είναι πως κανένας από τους πρώην συντρόφους μου δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί», εξομολογήθηκε η 29χρονη Βρετανίδα.
    «Είμαι τυχερή που έχω τον James. Όχι μόνο έχει την αντοχή που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες μου αλλά είναι επίσης πολύ υποστηρικτικός και δεν με κρίνει όταν έχω μια κακή μέρα», λέει.
    Πάντως και για τις ημέρες που ο 38χρονος δεν μπορεί άλλο, η Walton έχει ολόκληρη συλλογή sex toys.
    «Τον πρώτο καιρό ένιωθα σαν να έχω κερδίσει το λαχείο. Αλλά τώρα που μεγαλώνω είναι κάποιες φορές εξαντλητικό και ξέρω πως επηρεάζει και τη Sami. Εγώ απλώς προσπαθώ όσο μπορώ να δείχνω κατανόηση», λέει από την πλευρά του ο Keates.
    Για τη Walton όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την ηλικία των 20, όταν χώρισε από τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της.Άρχισε να κάνει σεξ ανεξέλεγκτα και γύριζε σε διάφορα μέρη της Βρετανίας για ραντεβού με άνδρες και γυναίκες.
    Κατέληξε να μην πηγαίνει στη δουλειά και να κοιμάται τόσο με «friends with benefits» όσο και με αγνώστους ενώ βρέθηκε και σε «επικίνδυνες καταστάσεις» καθώς επέστρεφε στο σπίτι της με ανθρώπους για τους οποίους δεν ήξερε το παραμικρό.
    Για την 29χρονη η καθοριστική στιγμή ήρθε το 2010 όταν ξύπνησε μια μέρα εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της και συνειδητοποίησε πως αντιμετώπιζε ένα αδιαμφισβήτητο πρόβλημα.
    Λίγο μετά έχασε τη δουλειά της.
    Όταν επισκέφθηκε γιατρό εκείνος της έδωσε….αγχολυτικά ενώ ο χρόνος αναμονής για να δει ειδικό σύμβουλο ήταν πολύ μεγάλος.
    Έξι μήνες αργότερα η ζωή της πήρε και πάλι άλλη τροπή όταν γνώρισε τον James μέσω κοινών φίλων κι εκείνος έγινε πηγή ασφάλειας και ανακούφισης για εκείνη.
    Ο Keates λέει πως ήταν προφανές πως η σύντροφός του ήταν εθισμένη στο σεξ, και μάλιστα από την πρώτη στιγμή, αλλά εκείνος της είπε να συζητούν για το θέμα αυτό- όπως και κάνουν τα τέσσερα χρόνια της σχέσης τους

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου