ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Οι τρεις λόγοι που η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται μεγαλύτερα ξεσπάσματα βίας στην Ειδομένη.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Οι τρεις λόγοι που η ΕΛ.ΑΣ. φοβάται μεγαλύτερα ξεσπάσματα βίας στην Ειδομένη.
Πολύ απλό. Μαζέψτε  όλους τους… ‘’αλληλέγγυους’’ από εκεί, και μην αφήσετε κανένα ούτε να πλησιάσει.
Όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος.
huffingtonpost.gr
    Ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί στην Κρατική Ασφάλεια από το φόβο εκτεταμένων επεισοδίων κατά τη διάρκεια του ερχόμενου Σαββατοκύριακου στην Ειδομένη.
    Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει πληροφορίες που τους κάνουν να φοβούνται μεγαλύτερα ξεσπάσματα βίας, υποκινούμενα από κύκλους «αλληλέγγυων» που εξακολουθούν να φτάνουν στην Ειδομένη. Οι λόγοι για τους οποίους έχει σημάνει συναγερμός είναι οι παρακάτω:
    Κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων συγκεντρώνονται στην Ειδομένη Έλληνες «αλληλέγγυοι» από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με… εμπειρία στην πρόκληση ταραχών. «Οι Έλληνες απουσιάζουν τις καθημερινές που δημιουργούν συνήθως προβλήματα Γερμανοί, Ιταλοί και Άγγλοι. Οι ξένοι, ωστόσο, επειδή βρίσκονται σε άλλη χώρα είναι πιο συγκρατημένοι και πιο φοβισμένοι με αποτέλεσμα τα επεισόδια να μην παίρνουν έκταση. Οι Έλληνες, όμως, τους οργανώνουν και ξέρουν πώς να υποκινήσουν οργανωμένα ταραχές. Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν πάντα τα μεγαλύτερα ξεσπάσματα βίας γίνονται τις Κυριακές», λέει αστυνομική πηγή.
    Έχουν συλλεγεί πληροφορίες ότι μπορεί να υπάρχουν υλικά για κατασκευή μολότοφ μέσα σε σκηνές που βρίσκονται στον καταυλισμό. Οι αστυνομικοί έχουν πληροφορίες ότι άτομα που ζουν εκεί έψαχναν τις τελευταίες ημέρες για πετρέλαιο, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να κλέψουν καύσιμα από οχήματα. Δεν είναι εφικτό, ωστόσο, για την Αστυνομία να προχωρήσει σε ελέγχους σκηνών λόγω του φόβου για πρόκληση επεισοδίων.
    Έντονος είναι ο προβληματισμός για τη στάση που θα κρατήσουν οι κατασταλτικές δυνάμεις των Σκοπίων σε περίπτωση που εκτοξευτούν εναντίον τους βόμβες μολότοφ. «Οι άνδρες αυτοί δεν έχουν εμπειρία στην αντιμετώπιση τέτοιων επεισοδίων. Μη ξεχνάτε ότι πρόκειται για ένα στρατιωτικό Σώμα με άρματα. Σε χαμηλής έντασης ταραχές οι Σκοπιανοί εκτόξευσαν πλαστικές σφαίρες. Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν σε σοβαρά επεισόδια. Αν για παράδειγμα θα πυροβολήσουν στον αέρα ή κάτι άλλο. Πιστεύουμε, πάντως, να μην δημιουργηθεί τέτοιο θέμα», εξηγεί αστυνομική πηγή.

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου