1) Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός
Εντάξει η αλήθεια είναι ότι ακούγεται παρατραβηγμένο και όμως ένας πιλότος έδωσε τη συγκεκριμένη απάντηση. Όπως ανέφερε, πετούσε στα 43.000 πόδια όταν ξαφνικά είδε στον ορίζοντα μία φωτεινή λάμψη η οποία άρχισε να κινείται απίστευτα γρήγορα. Απευθείας επικοινώνησε με το κέντρο ελέγχου, όπως ισχυρίστηκε και ρώτησε τι είναι αυτό το φως. Ένα με δύο λεπτά αργότερα έλαβε την απάντηση ότι πρόκειται για το διαστημικό σταθμό.
2) Ο σκύλος που κυνηγούσε ελάφια
Οκ, η συγκεκριμένη ιστορία ίσως είναι πραγματική και φέρεται να έγινε σε ένα μικρό αεροδιάδρομο στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Ο συγκεκριμένος πιλότος επιχείρησε να προσγειωθεί όταν ενημερώθηκε από το προσωπικό εδάφους ότι στον αεροδιάδρομο βρίσκεται ένας σκύλος ο οποίος και κυνηγά ελάφια. Τελικά όλα πήγαν καλά. Έπειτα από λίγο το αεροπλάνο προσγειώθηκε.
3) Ένα υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ
Στην προκειμένη περίπτωση ο πιλότος πετούσε πάνω από τη θάλασσα όταν ξαφνικά είδε κάτι που έμοιαζε με φάλαινα. Όπως όμως διαπίστωσε στη συνέχεια δεν ήταν φάλαινα, αλλά ένα υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.
4) Μια θεριζοαλωνιστική μηχανή να πατά ένα αυτοκίνητο
Αυτό και αν είναι απίστευτη ιστορία. Ο πιλότος φέρεται να πετούσε με ένα ανεμόπτερο πάνω από ένα μικρό χωριό όταν ξαφνικά είδε μια θεριζοαλωνιστική μηχανή να πατά ένα αυτοκίνητο και ανθρώπους γύρω να τρέχουν πανικόβλητοι.
5) Πουλιά να πετούν
Οκ, αυτό είναι κάτι που είναι συνηθισμένο να βλέπει κάποιος από το πιλοτήριο.
6) Μία ροζ λίμνη
Δεν πίστευε στα μάτια του ένας άλλος πιλότος στην Αυστραλία όταν ξαφνικά αντίκρισε μπροστά του μία ροζ λίμνη. Ναι καλά ακούσατε πρόκειται για μία πραγματική λίμνη που το χρώμα της γίνεται ροζ και οι επιστήμονες μάλιστα το έχουν εξηγήσει.
Τα 6 πιο παράξενα πράγματα που έχουν δει οι πιλότοι εν ώρα πτήσης
pronews.gr