ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ


ΠΗΓΗ : 


62

0
πολεμιοι της Πίστεως
Γράφει ο Δημήτρης Νάτσιος, Δάσκαλος, Κιλκίς
Τον μήνα Μάιο, αν και ζούμε την χαρά της Αναστάσεως του Σωτήρος Χριστού αναθυμόμαστε και τα πάθη του Γένους, τις Γενοκτονίες και την άλωση της Βασιλεύουσας. Χίλια χρόνια έχουμε δίπλα μας το λυσσασμένο θηρίο της Ανατολής, την «μάστιγα» της Ασίας. Αιώνες τώρα πίνει αίμα ρωμαίικο, παραμένει αχόρταγο και άπληστο. Και εμείς, όσοι απομείναμε Έλληνες σε τούτο τον ευλογημένο τόπο, τις κρισιμότερες ώρες της νεότερης ιστορίας μας βρεθήκαμε με ό,τι χειρότερο έχουν να επιδείξουν τα κομματικά διαφθορεία. Αντί να ομονοούμε ενώπιον του φοβερού κινδύνου που ονομάζεται Τουρκία, η οποία ποδηγετείται απο έναν- τύπου Χίτλερ-παράφρονα Ερντογάν, παρακολουθούμε τις βατραχομυομαχίες του πολιτικού κηφηναριού.
Θυμήθηκα κάτι από την εθνική μας ιστορία. Όταν εδραιώθηκε κάπως η Επανάσταση του Εικοσιένα, ξεβράστηκε δυστυχώς και το προαιώνιο σαράκι της φυλής, η «δολερή διχόνοια». Ερίζουν οι καπεταναίοι του Μοριά για την αρχηγία. Μαθαίνοντάς το ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, τους γράφει : «Σας στέλνω τον Δράμαλη με 30.000 ασκέρι για να μονοιάσετε».
Και σήμερα τα ασκέρια του Δράμαλη και του Ιμπραήμ μας απειλούν, απειλή θανάσιμη. Χιλιάδες εισβολείς Μωαμεθανοί – οι γνωστές «συγκινητικές ιστορίες» που πρόβαλλαν τα σαπιοκάναλα αποκοιμίζοντας το ζαλισμένο τηλεοπτικό κοπάδι, το οποίο καταπίνει αμάσητα την προπαγάνδα – κατέφθασαν στην χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση, ο «βλαμμένος» Τούρκος δεν κρύβει ούτε προσχηματικώς την αρπακτικότητά του και εμείς ασχολούμαστε με τις κοκορομαχίες της Βουλής και τον εκκλησιομάχο Φίλη.
Ήδη σπίτια ανοίκιαστα, και εδώ στο Κιλκίς, γεμίζουν από μωαμεθανούς. Χρήμα, η εγκληματική Νέα Τάξη έχει άφθονο. Όπως ακούγεται δίδονται 400 ευρώ το μήνα, με προκαταβολή δύο ετών, για όσους δέχονται τους εισβολείς στα σπίτια τους. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί παρατείνεται η οικονομική φρίκη. Αν κάνουμε πολλαπλασιασμό, 24 επί 400, κατανοούμε γιατί πολλοί εμπερίστατοι Έλληνες τους βάζουν στα σπίτια τους. Τον Σεπτέμβριο θα έρθουν και στα σχολεία μας. Οπότε, αν παραμείνει η νυν απάτη που μας κυβερνά, η πρωινή προσευχή, τα εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα, εν ευθέτω χρόνω, θα καταργηθούν για να μην ενοχλούνται οι… «συγκινητικές ιστορίες». Κανείς δεν θα μιλά και αντιδρά, γιατί θα τον αναμένει η ρετσινιά του «ρατσιστή». Οι καμπάνες θα σιγήσουν και σε μερικά χρόνια – Κύριος οίδε – σκαρφαλωμένος κάποιος ιμάμης στον μιναρέ του Κιλκίς θα αναπέμπει προσευχές στον Αλλάχ. Κι επειδή όπως προείπα η πολεμική κατά της ιδιοπροσωπίας του Γένους θα ενταθεί τα επόμενα χρόνια, κυρίως μέσω της Παιδείας, με απώτερο στόχο την μετατροπή των σχολικών αιθουσών σε πολυπολιτισμικούς καταυλισμούς, θα παραπέμψω σε ένα σύντομο κείμενο του Προέδρου του Αρείου Πάγου ε.τ. κ. Βασ. Νικόπουλου με τίτλο «Διατάξεις προστατευτικές των θρησκευτικών συμβόλων». Καλό είναι να τις έχουν υπ’ όψιν γονείς και δάσκαλοι – της καθ’ ημάς Ανατολής – για να υπερασπίζονται τα ιερά και τα όσια από τους ποικιλώνυμους Γραικύλους εθνομηδενιστές.
Ο κυρ Φίλης ήδη έθεσε στο στόχαστρο του το μάθημα των θρησκευτικών, συνεπικουρούμενος δυστυχώς από τους νεοπατερικούς… θολολόγους και όχι θεολόγους του «ΚΑΙΡΟΥ». (Λόγω ανικανότητας ανασύρεται και πάλι η απειλή των εκλογών, οι οποίες έχουν γελοιοποιηθεί. Όλοι οι θεσμοί του σημερινού αντιπροσωπευτικού συστήματος-κόμματα, εκλογές, κοινοβούλιο-έχουν χρεοκοπήσει στη συνείδηση των πολιτών, οι οποίοι απλώς καλούνται να προσεπικυρώσουν την σκηνοθεσία. Τι ρόλο παίζουν οι εκλογές εφ’ όσον οι μείζονες πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονται από τα εξωεθνικά κέντρα-κουαρτέτα).
Επειδή ξέρουμε και εμείς να αντιδρούμε στα άνομα σχέδια του υπουργού, προτείνω σε όσους συναδέλφους πιστεύουν εις Χριστόν και αγαπούν την πατρίδα μας, να τροποποιήσουν μόνοι τους το ωρολόγιο πρόγραμμα. Κόβουμε μια ώρα από τα «Φυσικά», για παράδειγμα, και διδάσκουμε Θρησκευτικά. Θα αντιτείνει κάποιος ότι αυτό είναι παράνομο ή πως «θα βρω τον μπελά μου»… Όμως «πειθαρχείν δει Θεώ μάλλον ή ανθρώποις».
Αν αύριο μεθαύριο μας αναγκάσουν να αποκαθηλώσουμε την εικόνα του Χριστού από την αίθουσα διδασκαλίας, τι θα κάνουμε; Θα υπακούσουμε, θα πειθαρχήσουμε; Τους μάρτυρες και τους νεομάρτυρες της Ορθοδόξου Πίστεως τους απειλούσαν τα θηρία με αποκεφαλισμό και έχυναν με χαρά το τίμιο αίμα τους, φωνάζοντας «χριστιανός ειμί»! Εμείς χριστιανοί «του γλυκού νερού» δεν έχουμε την τόλμη και την ανδρεία να πούμε «ΟΧΙ» στα τωρινά απολειφάδια; Ντροπή να ντροπιαστούμε! Παραπέμπω όμως στα «απολογητικά» κείμενα.
Α) ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
1) Προστατευτικό των ιερών εικόνων και συμβόλων είναι πρωτίστως αυτό τούτο το προοίμιον του Συντάγματος. Το Σύνταγμα, ως γνωστόν, είναι ψηφισμένο «εις το Όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος». Η επίκλησις αυτή του Τριαδικού Θεού αποτελεί το λεγόμενο προοίμιον του Συντάγματος. Τούτο σημαίνει νομικώς ότι όλες οι πράξεις των οργάνων του Κράτους πρέπει να είναι εναρμονισμένες προς το συγκεκριμένο αυτό θρησκευτικό προοίμιον, διότι διαφορετικά είναι απηγορευμένες ως αντισυνταγματικές. Σημαίνει ωσαύτως ότι το Κράτος «θρησκεύεται» και συνεπώς οφείλει να τιμά και να σέβεται απολύτως τις εικόνες και τα σύμβολα της θρησκείας την οποία πρεσβεύει. Η θρησκεία αυτή με βάση το συνταγματικό προοίμιον είναι ή της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας η οποία πιστεύει εις το Όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος. Απόρροια του σεβασμού αυτού είναι και η ανάρτησις των εικόνων και συμβόλων στους δημόσιους χώρους π.χ. δικαστήρια, σχολεία, δημόσια γραφεία κ.λ.π. από τους οποίους ουδείς έχει το δικαίωμα να αφαιρεί χωρίς να υποστεί τις συνταγματικές συνέπειες.
2) Το άρθρο 3 του Συντάγματος με το οποίον καθιερώνεται ως επικρατούσα θρησκεία του Κράτους η της Ανατολικής Ορθόδοξης του Χριστού Εκκλησίας την οποία οφείλουν να σέβονται όλοι, τιμώντες τα ιερά αυτής σύμβολα.
3) Το άρθρο 16 παρ. 2 του Συντάγματος το οποίο ρητώς ορίζει ότι σκοπός της παιδείας είναι εκτός των άλλων και η ανάπτυξις της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων. Αυτή πρέπει να επιτυγχάνεται στα πλαίσια της επικρατούσης θρησκείας με όλα τα πρόσφορα μέσα που αυτή διαθέτει και βεβαίως με τις ιερές εικόνες και τα σύμβολα.
4) Το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος με το οποίο καθιερώνεται το δικαίωμα αλλά και η υποχρέωση κάθε Έλληνα να υπερασπίζεται το ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Επομένως και ο κάθε εκπαιδευτικός έχει το δικαίωμα να μεριμνά για την τήρηση των ανωτέρω συνταγματικών προβλέψεων στα σχολεία, καταγγέλλοντας αρμοδίως κάθε παραβάτη αυτών μηδέ του Υπουργού Παιδείας εξαιρουμένου.
Β) ΕΚ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΝΟΜΩΝ
1) Το άρθρο 181 του Ποινικού Κώδικα το οποίο προβλέπει τα περί προστασίας της σημαίας μας τιμωρώντας την επί σκοπώ εκδηλώσεως μίσους ή περιφρόνησης αφαίρεσιν, καταστροφή, παραμόρφωση ή ρύπανση της ελληνικής σημαίας, η οποία όμως κατά νόμον φέρει υποχρεωτικά στο επάνω δεξιό άκρο το σύμβολο του Σταυρού.
2) Το άρθρο 198 του Π.Κ. το οποίο τιμωρεί την κακόβουλη βλασφημία, όποιον δηλαδή βρίζει κακόβουλα το Θεό. Ως βλασφημία όμως μπορεί να εκληφθεί και η προς τον ανωτέρω σκοπόν αφαίρεση των εικόνων και άλλων θρησκευτικών συμβόλων.
3) Ο Νόμος 851/1978 ο οποίος επιβάλλει τον Τίμιον Σταυρόν ως το κύριον περιεχόμενο της ελληνικής Σημαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου