ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Γαμπρός χώρισε τη νύφη την πρώτη νύχτα του γάμου λόγω… κινητού.

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Γαμπρός χώρισε τη νύφη την πρώτη νύχτα του γάμου λόγω… κινητού.
Μεγαλύτερο ‘’σπάσιμο’’ δεν γίνεται !
Με το δίκιο του ο άνθρωπος!
Όμως, «δεν ήξερε… δεν ρώταγε ?»
    Λίγες ώρες μετά το γάμο τους αποφάσισε να πάρει διαζύγιο ένας γαμπρός από το Μπαχρέιν γιατί η νύφη φαίνεται ότι δεν απολάμβανε την παρέα του.
    Μετά την γαμήλια τελετή το ζευγάρι πήγε στο ξενοδοχείο του αλλά γαμπρός και νύφη δεν τα βρήκαν καθώς άλλα ήθελε εκείνος και άλλα εκείνη. Ο γαμπρός περίμενε ότι η νύφη θα ανταποκριθεί στα συζυγικά της καθήκοντα και θα περνούσαν μαζί μια νύχτα πάθους αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή καθώς εκείνη προτιμούσε να ασχολείται με το κινητό της τηλέφωνο και να απαντάει στις ευχές των φίλων της που της έστελναν συγχαρητήρια για το γάμο.
    Σύμφωνα με τις τοπικές εφημερίδες ο γαμπρός τής ζήτησε να σταματήσει να στέλνει γραπτά μηνύματα αλλά εκείνη όχι μόνο αρνήθηκε να το κάνει αλλά επιπλέον θύμωσε γι’ αυτή την απαγόρευση.
    «Όταν τη ρώτησε αν οι φίλοι της ήταν πιο σημαντικοί από εκείνον η νύφη απάντησε ότι πράγματι ήταν» αναφέρει ένας συγγενής και αυτή η απάντηση μάλλον τον εξόργισε ακόμη περισσότερο. Το επεισόδιο μεταξύ τους έγινε ακόμη πιο θερμό και ο εκνευρισμένος γαμπρός είπε στη νύφη ότι θέλει διαζύγιο και έφυγε από το ξενοδοχείο.
    Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η υπόθεση κατατέθηκε στο δικαστήριο και ξεκίνησε μια διαδικασία συμφιλίωσης του ζευγαριού. Παρ’ όλα αυτά ο γαμπρός είναι ανένδοτος, δε θέλει να τα ξαναβρεί με την, για λίγες ώρες, γυναίκα του και επιμένει στο διαζύγιο. Ένας νομικός της χώρας που ασχολείται με διαζύγια πάντως αναφέρει ότι υπάρχουν ανησυχητικά αυξανόμενα ποσοστά διαζυγίων σε νεονύμφους που φτάνουν το 50%.
    «Οι παρεξηγήσεις, οι διαφορές στις απόψεις και η εύκολη προσέγγιση στην έννοια του γάμου χωρίς μια βαθιά εκτίμηση των ευθυνών είναι μεταξύ των σημαντικότερων αιτιών για τα διαζύγια μεταξύ των νέων» αναφέρει ο ίδιος και προσθέτει πως όπως και σε αυτή την περίπτωση οι γάμοι είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν, όταν δεν υπάρχουν γερά θεμέλια ή εμπιστοσύνη.

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου