ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Γιατί η ΕΕ σχεδιάζει να απαγορεύσει φρυγανιέρες, βραστήρες, πιστολάκια.

ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ 

Γιατί η ΕΕ σχεδιάζει να απαγορεύσει φρυγανιέρες, βραστήρες, πιστολάκια.
Εδώ, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια!
Τόσο πολύ ηλίθιοι !
Δηλαδή, μετά την εφαρμογή, ‘’οι άνθρωποι με τα μαύρα’’ θα εισβάλουν σε σπίτια για να ανακαλύψουν φρυγανιέρες και πιστολάκια?
Και εάν βρίσκουν, θα εκτελούν ‘’αύθις και παραχρήμα’’ τους κατόχους ?
Άρχισαν να τρίβουν τα χέρια τους οι μαυραγορίτες !
http://www.iefimerida.gr
    Ετοιμη να απαγορεύσει μια σειρά συσκευών υψηλής ισχύος όπως οι βραστήρες και τα πιστολάκια είναι η ΕΕ. 
    Αν και πολλοί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι χαρακτηρίζουν το σχέδιο «γελοίο» η Κομισιόν ετοιμάζεται να το παρουσιάσει στο πλαίσιο των μέτρων που θα λάβει η Ενωση για τον περιορισμό των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα. Στο Κολέγιο των Επιτρόπων, στις 20 Απριλίου, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έδωσε εντολή να προχωρήσει το σχέδιο αμέσως μετά το δημοψήφισμα για το Brexit
    Το σχέδιο είναι έτοιμο εδώ και πολλούς μήνες, ωστόσο μπήκε στο αρχείο λόγω του βρετανικού δημοψηφίσματος. Και αυτό γιατί πολλοί βραστήρες και φρυγανιέρες κατασκευάζονται τη Βρετανία και μια τέτοια απόφαση θα μπορούσε να επηρεάσει ακόμη και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. 
    Aνάμεσα στις συσκευές που εξετάζονται να απαγορευθούν είναι τα εξής
Ρούτερς
Πιστολάκια 
Ανεμιστήρες
Ορισμένα κινητά
Φρυγανιέρες
Βραστήρες
    Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι όταν η ΕΕ αρχίσει να επεξεργάζεται το σχέδιο πολλά προϊόντα θα εξαιρεθούν, αφού πολλοί αξιωματούχοι της Ενωσης παραδέχονται ότι η συμπερίληψη στη λίστα κάποιων εξ αυτών θα εκληφθεί από πολλούς ως παρέμβαση από τις Βρυξέλλες και θα προκαλέσει κύματα οργής.
    Κάποιοι από τους επιτρόπους μάλιστα παραδέχονται ότι θα πρέπει να γίνει μια διπλωματική προσέγγιση κατά την επιλογή των συσκευών που θα απαγορευτούν .
    Πρέπει να λάβουμε υπόψη την κριτική κατά της ΕΕ ότι επεμβαίνει πέρα από τα όρια στην καθημερινή ζωή των πολιτών της. Ωστόσο, επεσήμαναν, επίσης, ίσως οι πολίτες πεισθούν αν τους δώσουμε να καταλάβουμε ότι η χρήση έξυπνων συσκευών θα μειώσει τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος. 

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου