ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΑΣΣ 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ 05 – 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.


3  ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
05 – 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

1η μέρα (05 Ιουλ.): ΝΑΥΠΛΙΟ – ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ: Αναχώρηση 06:00 από Ναύπλιο και με ενδιάμεση στάση για καφέ φθάνουμε στην ΚΥΛΛΗΝΗ. Επιβιβαζόμαστε στο πλοίο 12:00 και μετά από περίπου 1,5 ώρα φτάνουμε στον ΠΟΡΟ Κεφαλονιάς. Από εκεί και με ενδιάμεση στάση στο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ για να επισκεφτούμε την εκκλησία της Παναγίας (ΦΙΔΟΥΣΑΣ) φτάνουμε στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος.  Όσοι επιθυμούμε (προαιρετικά) και νωρίς το απόγευμα θα πάρουμε το πλοίο για να περάσουμε απέναντι στο ΛΗΞΟΥΡΙ. Εκεί θα δούμε το ιστορικό κτήριο του Α’ Δημοτικού σχολείου, το μουσείο της πόλης, την Ιακωβάτειο βιβλιοθήκη, την όμορφη πλατεία Μηνιάτη και το άγαλμα του Λασκαράτου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα (06 Ιουλ.): ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ: Πρόγευμα και κατόπιν αναχώρηση για τον γύρο του νησιού. Θα επισκεφτούμε το  ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ και θα προσκυνήσουμε το ιερό σκήνωμα, θα ξεναγηθούμε στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ (έξοδα ατομικά), θα κάνουμε στάση για καφέ στον ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ,  θα απολαύσουμε βαρκάδα στο ΥΠΟΓΕΙΟ ΛΙΜΝΟΣΠΗΛΑΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ (έξοδα ατομικά) και μέσω της γραφικής ΑΓΙΑΣ ΕΥΦΗΜΙΑΣ, του ΜΥΡΤΟΥ  με τη φημισμένη παραλία και της γραφικής ΑΣΣΟΥόπου και στάση για γεύμα (προαιρετικά) θα φτάσουμε στο ΦΙΣΚΑΡΔΟΣτάση για καφέ με θέα την ΙΘΑΚΗ. Επιστροφή και ελεύθερος χρόνος για περίπατους γνωριμίας στο Αργοστόλι με τα Αρχαιολογικό & Ιστορικό-Λαογραφικό μουσεία, την ιστορική γέφυρα De Bosset ή γέφυρα του Δεβοσέτουτη Λιμνοθάλασσα Κούταβος. Διανυκτέρευση.

3η μέρα (07 Ιουλ.): ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΝΑΥΠΛΙΟ:  Μετά το πρωινό, αναχώρηση για ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ, γύρο ΛΑΣΣΗΣ, στάση για καφέ στα γνωστά ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΑΤΑ, θα επισκεφτούμε τη ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ με το Εκκλησιαστικό-Βυζαντινό μουσείο στο χωριό ΠΕΡΑΤΑΤΑ και την κοσμοπολίτικη ΣΚΑΛΑ. Κατόπιν από τον ΠΟΡΟθα επιβιβαστούμε στο πλοίο της επιστροφής 14:30 και με ενδιάμεση στάση θα επιστρέψουμε το βράδυ στο Ναύπλιο.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 120€.   Επιβάρυνση μονόκλινου: 30€ 

Περιλαμβάνονται:
·         Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
·         Μεταφορές, εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
·         Δύο διανυκτερεύσεις στο Αργοστόλι σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια με ιδιαίτερο λουτρό, σε κεντρικό ξενοδοχείο.(AENOS)
·         Τα πρωινά στο ξενοδοχείο
·         Τα εισιτήρια του πλοίου ΚΥΛΛΗΝΗ-ΠΟΡΟΣ-ΚΥΛΛΗΝΗ
Δεν περιλαμβάνονταιΤα αναφερόμενα ως προαιρετικά.

Κόστος προαιρετικών που ΔΕΝ περιλαμβάνονται στην τιμή:
Σπήλαια 10€ (Σπήλαιο ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ: 4€, Λιμνοσπήλαιο ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ: 6€)
            Πλοίο 5,60€ (ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ-ΛΗΞΟΥΡΙ-ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ)   

Τηλ. Κων/νος Οικονόμου: 6976657515

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου