ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Πτώση ελικοπτέρου: Βαφτίζεται ο γιος του ήρωα πιλότου - Ανάδοχος ο Καμμένος

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Της ΙΩΑΝΝΑΣ ΗΛΙΑΔΗ

 Μια πολύ σημαντική βάφτιση θα γίνει στις 24 Ιουλίου στο Ναύπλιο. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα γίνει ανάδοχος του γιου του αδικοχαμένου πιλότου Κώστα Πανανά, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την πτώση ελικοπτέρου του ΠΝ που σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου στην Κίναρο.


Λίγες ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, και πιο συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου 2016 η σύζυγος του Κώστα Πανανά έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα υγιέστατο αγοράκι. 


Ο μαιευτήρας που έφερε στον κόσμο το βρέθος έγραψε συγκινημένος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

"Απέκτησα μια κόρη, απέκτησα έναν ήρωα εγγονό...την Μαριάννα και τον νεογέννητο γιο σου, Υποπλοίαρχε Κωνσταντίνε Πανανά, φίλε Κώστα...κι εγώ ένας απλός θνητός, επίτρεψέ μου...τα ταξίδια σου δεν ήταν ταξίδια αναψυχής, ταξίδια πίστης στο καθήκον που ορκίστηκες, ταξίδια στο απέραντο Ελληνικό γαλάζιο, ενός αετού, πάνω από το Αιγαίο....να μας προστατεύει ήταν!

Τα μακρινά ταξίδια σου, στις Ελληνικές θάλασσες, σε φέρανε πιο κοντά μας, στην Μαριάννα σου, στον Παναγιώτη σου, στον μικρό σου ήρωα που κράτησα στα χέρια μου... θα ακούσει για τον θρύλο του πατέρα του με τους φίλους του μα ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει!

Πρόσεχέ μας Υποπλοίαρχε!"

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, γνωστός για την ευαισθησία του σε τέτοια θέματα, ζήτησε από την μητέρα του βρέφους να είναι αυτός ο ανάδοχος.  Και εκείνη το δέχθηκε. Έτσι, η εκκλησία που κηδεύτηκε ο πατέρας, στο Ναύπλιο, θα στολιστεί στις 24 Ιουλίου για να γίνει η  βάφτιση του μικρού, ο οποίος μαθαίνουμε ότι θα πάρει το όνομα του ήρωα πατέρα του που δεν γνώρισε ποτέ: "Κωνσταντίνος".

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας απονέμοντας το το μετάλλιο του Αστέρα του Δήμου Άργους - Μυκηνών στη σύζυγο του Κωνσταντίνου Πανανά, είχε ευχηθεί τα παιδιά του να μεγαλώσουν με οτ παράδειγμά του.

ΠΗΓΗ : "  http://eaasargolida.blogspot.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου