Στην κατάταξη των 7 κορυφαίων προορισμών που προτιμούν οι πλούσιοι Ρώσοι για τις πολυτελείς διακοπές τους, ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, το Μονακό, οι Μαλδίβες και οι Σεϋχέλλες. Σύμφωνα με την Mouzenidis Travel, στην τρέχουσα σεζόν το μέγιστο κόστος διακοπών στην Ελλάδα φτάνει τα 100.000 ευρώ.
Ξεχωρίζοντας τις πιο ακριβές διακοπές από τη Ρωσία φέτος στη χώρα μας, η εταιρία αναφέρει τη διαμονή στο πεντάστερο Grecotel Mandola Rosa Suites & Villas στην Πελοπόννησο (1.500 ευρώ τη βραδιά). Δευτερη ακριβότερη επιλογή είναι το πεντάστερο Hotel Sani Asterias στη Χαλκιδική (7.000 ευρώ την εβδομάδα), το οποίο έχει επιλέξει ζευγάρι από τη Ρωσία για διαμονή που ξεπερνά τον 1 μήνα.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται συνδυαστικό ταξίδι σε Σαντορίνη, Χαλκιδική και Κρήτη για διαμονή 1 εβδομάδας σε κάθε resort, με ιδιωτικές μεταφορές και εσωτερικές πτήσεις για 4 ενήλικες.
Η ICS Group ανέφερε πλήρες πακέτο διακοπών για 4 άτομα στην Κρήτη, με 14 διανυκτερεύσεις, με κόστος που ξεπερνά τα 22.000 ευρώ. Τα διπλάσια θα δαπανήσει ζευγάρι Ρώσων για διαμονή 2 εβδομάδων στην Ελλάδα, αναφέρει η εταιρία PAC GROUP.