ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Τα 5 πιο όμορφα μέρη στον κόσμο

Και που βρίσκονται!


  • 11/8/2016 | 01:40
  •  
  • 0 Σχόλια
  • Τα 5 πιο όμορφα μέρη στον κόσμο
    
    Ο κάθε ένας από εμάς ονειρεύεται να ταξιδέψει στον κόσμο και να επισκεφθεί όμορφες, σχεδόν παραμυθένιες  τοποθεσίες. Ποια είναι όμως τα 5 ομορφότερα μέρη στον κόσμο, σύμφωνα με το wonderslist.com;

    5) Μαρμάρινα Σπήλαια της λίμνης Carrera- Χιλή
    Ο “Ναός Azure” στην Παταγονία της Χιλής είναι ένα φυσικό θαύμα και ίσως το πιο όμορφο δίκτυο σπηλαίων του κόσμου. Ο “Ναός  Azure” δημιουργήθηκε από τη φύση και δείχνει πόσο όμορφη και περίπλοκη μπορεί να είναι η γεωργαφία του πλανήτη μας.
    4) Καταράκτες Havasu – Grand Canyon, ΗΠΑ
    Οι καταράκτες Havasu είναι ένας παράδεισος επί της Γης, που βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο φαράγγι της Αριζόνα. Οι θεαματικοί καταρράκτες και η απομονωμένη κοινότητα των ινδιάνων Havasupai προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο στα γαλαζοπράσινα νερά του Havasu.
    3) Fjaðrárgljúfur Canyon – Ισλανδία
    Το Fjaðrárgljúfur είναι ένα φαράγγι στη νοτιοανατολική Ισλανδία με 100 μέτρα βάθος και μήκος περίπου δύο χιλιομέτρων. Βρίσκεται κοντά στην περιφερειακή οδό, όχι μακριά από το χωριό Kirkjubæjarklaustur και ο ποταμός  Fjaðrá ρέει μέσα από αυτό. Το φαράγγι δημιουργήθηκε από την προοδευτική διάβρωση τρεχούμενου νερού από τους παγετώνες μέσα από τα βράχια, μια διαδικασία που κράτησε χιλιετίες.
    2) Dark Hedges-Βόρεια Ιρλανδία
    Αυτή η όμορφη λεωφόρος από οξιές φυτεύτηκε από την οικογένεια Stuart τον δέκατο όγδοο αιώνα. Το Dark Hedges είναι ένα από τα πιο φωτογραφημένα φυσικά φαινόμενα στη Βόρεια Ιρλανδία και ένα δημοφιλές αξιοθέατο για τους τουρίστες από όλο τον κόσμο.
    1) Ακτή Mersa Matruh- Αίγυπτος
    Η Μάρσα Ματρούχ είναι ένα σημαντικό αιγυπτιακό τουριστικό θέρετρο και χρησιμεύει για τις αποδράσεις τουριστών από την Ευρώπη αλλά και την ίδια την Αίγυπτο. Εξυπηρετείται από το αεροδρόμιο της Μάρσα Ματρούχ  και είναι γνωστή για τη λευκή ψιλή άμμο και τα ήρεμα διάφανα νερά.


    ΠΗΓΗ : Περισσότερα: Τα 5 πιο όμορφα μέρη στον κόσμο (list) | E-Radio.gr Life 

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου