ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ROCKANIZONTAS ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ


3
1449
Ζητήστε πληροφορίες για το Star Network Program της AiYellow ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
monaksia
Ξεχασμένες στα ράφια των εποχών οι γαλήνιες μέρες,
σε βαζάκια του γλυκού χαμόγελου με σιρόπι ευτυχίας σφραγισμένες.

Ήρθε γράμμα από το μέτωπο του πολέμου των εισοδημάτων,ο γιός μου στα σύνορα της ανάπτυξης παλεύει με σθένος τον εχθρό της καριέρας του,την Δικτατορία των αυξήσεων και τους στρατούς των μνημονίων.
Το πτυχίο του αποτελεί το μοναδικό όπλο της αυτοπεποίθησης, πολεμοφόδιο το όραμα για μια ελεύθερη σκέψη,κίνητρο για την αντίσταση οι βαθύτατα τραυματισμένες αξίες και οι μονίμως πολιορκημένοι κάτοικοι των αστικών κέντρων.
Το Κράτος σκοτώνει τους αθώους πολίτες εν καιρώ φαινομενικής ειρήνης με πρωτόγνωρη βιαιότητα και εκσυγχρονισμένες τακτικές υποδούλωσης.
Ορδές βαρβάρων φόρων και στρατεύματα πλειστηριασμών φαλκιδεύουν τα κεκτημένα,εμφύλιος πόλεμος συμφερόντων μαίνεται σαν την λαίλαπα των πυρκαγιών που κατακτάει το πράσινο εξαφανίζοντας παράλληλα τ αποθέματα οξυγόνου.
Οι κιθάρες της ψυχής ξεκούρδιστες,αφημένες στο ίδιο ράφι με το γλυκό της ζωής νόημα,δίπλα στα σκονισμένα ιδεώδη,οι νότες της αισιοδοξίας σε χειμερία νάρκη,οι ευαίσθητες χορδές σε απεργία μελωδίας,αρνούμενες να συμμετάσχουν στο πανηγύρι των τρελλών αγελάδων της μετριότητας, της συναυλίας των ταξικών απο-βλήτων και τοξικών ουσιών της αλλοτρίωσης των τεχνολογικών μέσων έκφρασης.
Έφτασε γράμμα από το μέτωπο των πολεμικών επιχειρήσεων της οικτρής Παγκοσμιο-ποίησης του ατόμου.
ΌΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΘΑ ΣΗΜΆΝΟΥΝ ΟΙ ΑΦΟΡΜΈΣ
Πατέρα,κράτησε μου το γλυκό στο βάζο,θα γυρίσω σύντομα κοντά σας,να τραγουδήσουμε ξανά τα εμβατήρια της ανεξαρτησίας,να βγάλουμε τις κιθάρες μας στον ήλιο της απελευθέρωσης.
Κρατήστε γερά, στην κατοχή μάθατε τι σημαίνει υπομονή για το όραμα...
Μετά τιμής,
Ο γιός σου...
ΆΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΏΤΗΣ

 giorgos-mixalopoulos
Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 12 κι ένα λεπτό ως τις 6 το πρωί ταξιδεύουμε μαζί με τον Γιώργο Μιχαλόπουλο σε μια ραδιοφωνική εκπομπή με απαγγελία ποιημάτων και αποσπάσματα θεατρικών έργων.
ROCKANIZONTAS ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΆ
Με ποίηση και μουσικές επενδύσεις στο χρηματιστήριο επαφής των ψυχών...

Σάββατο και Κυριακή 24.01πμ έως 06.00 πμ
Ραδιο-φωνικη Εκπομπή στο Internet www.lavitadadio.gr


ΠΗΓΗ : Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=57720:rockanizontas-tin-monaksia&catid=30:texnes&Itemid=207#ixzz4NTAHsoLe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου