ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Εφάπαξ και μερίσματα για 30.000 συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους


Εφάπαξ και μερίσματα για 30.000 συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους
    Από το Ταμείο θα περάσουν 30.000 συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι για την καταβολη μερισμάτων και εφάπαξ.

    Σύμφωνα με το Έθνος, το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλωνεξασφάλισε 85 εκατομμύρια ευρώ από τα κονδύλια για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών και προγραμματίζει να εξοφλήσει μέχρι τέλη Δεκεμβρίου τους 23.500 συνταξιούχους που περιμένουν από τον Φεβρουάριο του 2014 την έκδοση του μερίσματός τους ή/και την εξόφληση των αναδρομικών.
    Την ίδια στιγμή, το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων αναμένει νέα δόση από τα ίδια κονδύλια για τα ληξιπρόθεσμα, της τάξης των 50 εκατομμυρίων, για να πληρώσει περί τα 2.000 εφάπαξ στα τέλη του Νοεμβρίου.
    Aλλα 50 εκατομμύρια προγραμματίζεται να δοθούν τον Δεκέμβριο και 40 εκατ. τον Φεβρουάριο για περίπου 3.000 - 4.000 εφάπαξ ακόμη.
    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η εξόφληση των καθυστερούμενων μερισμάτων θα γίνει σε δύο πληρωμές, καθώς διαμορφώνονται δύο κατηγορίες δικαιούχων που περιμένουν να εισπράξουν ποσά από το ΜΤΠΥ.
    Η διοίκηση του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων προγραμματίζει μια έκτακτη πληρωμή στα τέλη Νοεμβρίου ώστε να εξοφληθούν αρχικά οι πρώτοι 5.000 δικαιούχοι.
Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 3:00 π.μ. 
Αντιδράσεις: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου