ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Σημαντική συνέντευξη του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΠΗΓΗ : "  http://eaasargolida.blogspot.gr   " από http://kranosgr.blogspot.gr " 





“Καμία περικοπή στις αποδοχές των στρατιωτικών αλλά μέσα στο 2017 θα έχουμε προχωρήσει σε εξοικονόμηση και του τελευταίου ευρώ που μπορεί να κοπεί από τα έξοδα των ΕΔ”, λέει στην συνέντευξή του στο Militaire.gr o ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.
Οι διαρκείς πιέσεις των δανειστών για περικοπές γίνονται σε κάποιες περιπτώσεις αφόρητες. Όπως έχει γράψει το Militaitre.gr για το 2017 θέλουν περικοπές 88 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Πάνος Καμμένος ανακοινώνει ένα σχέδιο “εξορθολογισμού δαπανών και εξοικονόμησης χρημάτων” το οποίο θα ΄πρεπε να ΄χει ξεκινήσει από το 2010 ακόμη. Συγχώνευση ή κλείσιμο μονάδων είναι μερικά από τα μέτρα που έχουν κατά καιρούς ανακοινωθεί, αλλά όπως λέει ο ΥΕΘΑ, τώρα θα υλοποιηθούν.
Η “διακλαδική λειτουργία” των ΕΔ σε επίπεδο προμηθειών είναι ένα δεύτερο μέτρο που θα τεθεί άμεσα σε εφαρμογή.
Η εκμετάλλευση στο έπακρο των στρατιωτικών εργοστασίων επίσης.
Αποκαλύπτει ότι στη βόρεια Ελλάδα…βρέθηκε εργοστάσιο που μπορεί να φτιάχνει στολές για τις ΕΔ, το οποίο ποτέ δεν είχε λειτουργήσει!!!
Ανακοινώνει επίσης αλλαγές στον τρόπο κατάταξης των νεοσύλλεκτων με κατάργηση Κέντρων Νεοσυλλέκτων.............. Διαβάστε περισσότερα και δείτε τη συνέντευξη ( Πατήστε επάνω στο Διαβάστε Περισσότερα  ) 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου