ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Πιστώθηκαν οι πρώτες αποζημιώσεις σε ασφαλισμένους Ασπίς και Commercial- Μετά από 7 χρόνια


Πιστώθηκαν οι πρώτες αποζημιώσεις σε ασφαλισμένους Ασπίς και Commercial- Μετά από 7 χρόνια

    Μετά από πολυετή ταλαιπωρία και αναμονή άρχισε η καταβολή των πρώτων αποζημιώσεων για τους ασφαλισμένους στις εταιρείες Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ και Commercial Value AAE.
    Περίπου 10 εκατ. ευρώ σε σχεδόν 3.500 ασφαλισμένους των δύο εταιρειών που έβαλαν «λουκέτο»  θα καταβάλλει ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής των δυο εταιρειών λίγο πριν τα Χριστούγεννα και το νέο έτος.

    Όπως ανακοινώθηκε από τον ασφαλιστικού εκκαθαριστή των εταιρειών COMMERCIAL VALUE AAE και ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ κ. Ελπινίκη Καράμπαλη «Βάσει σχετικών Αποφάσεων της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος, ο ασφαλιστικός εκκαθαριστής εξασφάλισε την αποδέσμευση περιουσιακών στοιχείων των υπό εκκαθάριση εταιρειών προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία καταβολής ποσού προσωρινών διανομών στους λογαριασμούς των τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν δηλώσει υπεύθυνα οι δικαιούχοι απαιτήσεων από ασφάλιση ζωής και τυγχάνουν να είναι δικαιούχοι ή συνδικαιούχοι των λογαριασμών αυτών.
    Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό απεστάλησαν στις πληρώτριες Τράπεζες οι εντολές πληρωμής του ποσού της προσωρινής διανομής στους δικαιούχους για 1.488 συμβόλαια της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ που έχουν πιστοποιηθεί και για 1.856 συμβόλαια τηςCOMMERCIAL VALUE ΑΑΕ που έχουν πιστοποιηθεί, συνολικής αξίας 10.000.000€ και για τις δύο εταιρείες.
Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 3:00 π.μ. 
Αντιδράσεις: 
ΠΗΓΗ : "http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου