ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΕ : Α.Ε. ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ και ΟΜΙΛΟ ΑΝΤ1


ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1989

ΕΔΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2 Τ.Κ. 21100 Τ.Θ. 21
ΤΗΛ.: 27520 98756 - FAX: 27520 28408
e-mail - enastyarg@gmail.com

ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6973554333  ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: 6932200280


ΜΕΛΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ                                                                                                        
                                                                       Ναύπλιο  19/09/2017
                                                                       Αριθ. Πρωτ: 603/8/66     ΠΡΟΣ:  1. ΄΄Α.Ε. ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ΄΄
                    2. ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤ1

   
 ΘΕΜΑ: " Ευχαριστίες "

    Η Ένωσή μας  ευχαριστεί θερμά την Α.Ε. ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ Κορίνθου, για την ευγενική χορηγία της αναφορικά με την αντικατάσταση ελαστικών σε δύο (2) υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Α.Τ. Ερμιονίδας και την προσφορά επίσης στην ίδια ως άνω υπηρεσία ενός προστατευτικού κράνους μοτοσικλετιστή.

     Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά και τον όμιλο ΑΝΤ1 για την ευγενική χορηγία αναφορικά με την αντικατάσταση ελαστικών σε ένα υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Ο.Π.Κ.Ε. της Δ.Α. Αργολίδας.
     Είναι γνωστό ότι η υλικοτεχνική υποδομή των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση συνεπεία της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Για τον λόγο αυτό η ένωσή μας με γνώμονα τη διατήρηση του αξιόμαχου και του υψηλού επιπέδου των προσφερόμενων υπηρεσιών, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλίσει τα απαραίτητα μέσα και υλικά , καθώς και τη συντήρησή τους, πρακτική που πρέπει να ομολογήσουμε ότι έχει συμβάλλει σημαντικά στην επίτευξη του ως άνω αναφερόμενου στόχου.
     Κλείνοντας, ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους υπευθύνους των ανωτέρω εταιρειών και ευχόμαστε σε αυτούς καθώς και στους εργαζόμενους σε αυτές και τις οικογένειές τους υγεία, καλή δύναμη και προκοπή.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                      ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου