ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛ.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Γιατί δάκρυσε ο Παπα-Κώστας όταν έκοψε την πίτα των αστυνομικών στην Αργολίδα (βίντεο)



Στην κοπή  πίτας της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αργολίδας παραβρέθηκαν εκ του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ο Πρόεδρος κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ και ο Αντιπρόεδρος  κ. ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης. 




Οι αστυνομικοί της Αργολίδας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:49:00 μ.μ. | 
Οι αστυνομικοί της Αργολίδας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
 Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

Την πίτα ευλόγησε ο Ιερέας π. Κωνστατνίνος Ζαφείρης, ενώ παρευρέθηκε ο Νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου Ταξίαρχος Ευάγγελος Φωτόπουλος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας Θεόδωρος Όψιμος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος Γρηγόρης Γερακαράκος, το ΔΣ. της τοπικής Ένωσης και φυσικά το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας Γιώργος Παπαθεοφάνης κατά την κοπή της πίτα ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία και καλή χρονιά.

Προηγήθηκε Γενική Συνέλευση της Ένωσης και μετά την τελετή της κοπής της πίτα ακολούθησε ημερίδα με θέμα: "Νέο Μισθολόγιο - Ασφαλιστικό - Μισθολογικό" με ομιλητή τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Ελλάδος Γρηγόρη Γερακαράκο.



Γιατί δάκρυσε ο Παπα-Κώστας όταν έκοψε την πίτα των αστυνομικών στην Αργολίδα (βίντεο)

 Ο σεβάσμιος γέροντας θέλησε να πει δυο λόγια από καρδίας στους αστυνομικούς και μερικές αλήθειες που κάποιοι αποφεύγουν.



Ο ιερέας απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους με δάκρυα στα μάτια τόνισε: "...η Ελλάδα έχει δώσει από έναν φύλακα άγγελο για κάθε πολίτη που θα τον προστατεύει σωματικός και κοινωνικός και αυτός είναι ο αστυνομικός. Δυστυχώς όμως από το 1981 έως σήμερα έχουν πέσει στην εκτέλεση του καθήκοντος 132 αστυνομικοί, δεν μίλησε κανένας για αυτούς! Δυστυχώς είστε η πλέων αδικημένη ελληνική τάξης, δυστυχώς χάσατε την αξία σας, χάσατε την δύναμη σας, ξέχασαν μερικοί ότι εσείς είστε η εκτελεστική εξουσία του  κράτους. Καλώ τον Πρωθυπουργό να λύσει τα χέρια της αστυνομίας για να επέλθει η τάξη στην ελληνική κοινωνία..."  Και φυσικά καταχειροκροτήθηκε από τους αστυνομικούς που του έχουν ιδιαίτερη αδυναμία!

Να επισημάνουμε πως ο Παπα-Κώστας Ζαφείρης έχει πικρή και ανείπωτη θλίψη και ζεί παρέα με τον πόνο εδώ και δυο χ΄ρονια καθώς είναι πεθερός του αδικοχαμένου αξιωματικού Κωνσταντίνου Πανανά που έχασε τη ζωή του το 2016, όταν συνετρίβη το ελικόπτερο ΑΒ- 212 του Πολεμικού Ναυτικού στη νήσο Κίναρο και τον οποίο υπεραγαπούσε.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την συγκινητική μικρή ομιλία του Παπα-Κώστα προς τους αστυνομικούς:





( Η παρούσα ανάρτηση είναι από δύο αναρτήσεις της Πηγής ).



ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr   "  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου