ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ πραγματοποίησε τον ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ

Την 3-2-2018 ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πραγματοποίησε τον ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ στην Κοσμική Ταβέρνα " ΚΙΟΥΠΙΑ ".Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους  τους ευχήθηκε  " Καλές Απόκριες  "  και " Καλή Διασκέδαση "


Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν οι Βουλευτές του Νομού : Ο   κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ Ιωάννης και  Ο κ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ Ιωάννης.Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου : ΣΙΑΧΑΜΗΣ Ιωάννης Αντιπρόεδρος, ΚΟΥΚΟΥΒΕΣ Αντώνιος Γεν. Γραμματέας, ΛΙΤΣΑ - ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα, Ταμίας, ΚΟΚΚΟΡΟΣ Ηλίας Βοηθός Ταμία και ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΠΑΠΠΑΣ Γρηγόριος.Επίσης ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ κ. ΠΡΑΣΣΑΣ Γεώργιος.


Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν ικανοποιητική.


Ακόμη φίλοι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ που αρκετοί απο αυτούς συμμετέχουν σε πάρα πολλές εκδηλώσεις. 


Την βραδιά έκλεψε η εμφάνιση με την Αποκριάτικη Στολή ηΤαμίας του Συνδέσμου κ. ΛΙΤΣΑ - ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ Παναγούλα.

Το κέφι με τα πάρα πολύ ωραία τραγούδια που τραγούδησαν  ο υπεύθυνος  του καταστήματος και η κόρη του ως επίσης τα παιδιά της ορχήστρας που προσέφεραν την τέχνη τους δεν άργησε να ξεσηκώσουν τους παρευρισκομένους.  

Ο χορός ξεκίνησε από την μικρή. Στις φωτογραφίες φαίνεται η διασκέδαση όλου του κόσμου που συμμετείχε σε αυτήν την επιτυχημένη εκδήλωση χορεύοντας σε πολλά  διαφορετικά  σημεία του καταστήματος διότι ο χώρος της πίστας ήταν αδύνατον να τους χωρέσει. 
.Οι συνάδελφοι και φίλοι του Συνδέσμου πέρασαν μία  ξένοιαστη βραδιά από την ζωή τους, ξεχνώντας τα προβλήματα που  τους απασχολούν, όπως  είναι και το πνεύμα των Αποκριών κάνοντας πράξη την ανακοίνωση  του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας που  τους προτρέπει.  Το γλέντι τελείωσε τις πρωινές ώρες,  όλοι συνεχάρησαν τους διοργανωτές  για την άψογη  οργάνωση της εκδήλωσης και έδωσαν ραντεβού για τις επόμενες εκδηλώσεις.-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου