ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΧΑΪΑΣ

Ο Σύνδεσμος  Αποστράτων  Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας συγχαίρει τους διοργανωτές διότι  με αυτές τις κινήσεις φαίνεται η αμέριστη συνεργασία των Υπηρετούντων - Αποστράτων και Πολιτικών Υπαλλήλων ως επίσης το ότι δεν ξεχνούν αυτούς που τραυματιστεί στην  ώρα καθήκοντος της υπηρεσίας.  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28 Ιαν 2018

Στην Πάτρα βρέθηκε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνος Τσουβάλας παραβρέθηκε στην κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 28 Ιαν 2018 στο κεντρικό ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ», που  διοργάνωσαν οι Ενώσεις Αξιωματικών, Αστυνομικών Υπαλλήλων, Αποστράτων Αστυνομικών Αχαίας, και  Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και πολιτικών Υπαλλήλων,   προσκεκλημένος του Συνδέσμου  Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ.  και πρώην Χωροφυλακής Ν. Αχαίας. 

          Στη διάρκεια της εκδήλωσης του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποστράτων  κ. Βοργιά Κων/νο,  λόγω του  ότι στο πρόσωπό του, ως Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τον χρόνο της Αρχηγίας του, εμπεδόθη το αίσθημα Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια και ακόμη, με δικές του ενέργειες  βρίσκεται κοντά στο Αστυνομικό Προσωπικό αλλά και στους Αποστράτους. 
Ο Αρχηγός του Σώματος προ ημερών κρίθηκε διατηρητέος στη θέση του. Με την πόλη της Πάτρας έχει ιδιαίτερους δεσμούς, καθώς έχει περάσει σε αυτή τα παιδικά του χρόνια, ενώ συγγενικά του πρόσωπα διαμένουν στην Πάτρα.
Ο κ. Τσουβάλας απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες  στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων,  εξήρε το έργο των Αποστράτων οι οποίοι έχουν ενεργό δράση στα δρώμενα  της τοπικής κοινωνίας και μίλησε για τους δεσμούς του με την πόλη. «Είναι χαρά πάντα για μένα η παρουσία μου στην Πάτρα, ένας τόπος στον οποίο έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια».
Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η  βράβευση του αστυνομικού Γιώργου Παπαχριστόπουλου σε συγκινητικό κλίμα.  Ο κ. Παπαχριστόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, στην καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη, μετά την ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στις 10 Μαρτίου του 2014, στην Κλειτορία Αχαΐας.
Υποβασταζόμενος ο αστυνομικός παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και συγκινημένος ευχαρίστησε τους διοργανωτές.
Ο Αρχηγός κ. Τσουβάλας  δήλωσε  «Ήταν εξαιρετική η συγκίνηση η τιμή και η χαρά να βρίσκομαι δίπλα σε έναν άνθρωπο που έτρεμε από συγκίνηση. Είναι μια απόδειξη της προσφοράς της αστυνομίας στην κοινωνία και τον πολίτη».
                                                                                                          Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου