ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Η Πυροσβεστική τίμησε την Γαλανόλευκη! «Επέμβαση» σε σχολείο των Χανίων για την σημαία.



Η Πυροσβεστική τίμησε την Γαλανόλευκη! «Επέμβαση» σε σχολείο των Χανίων για την σημαία.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr
«Μια Μουντή και Μελαγχολική ημέρα που όμως μας γέμισε ΕΛΠΙΔΑ, ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ και ΧΑΡΑ!!»...
    Αυτό ανέφερε εκτός των άλλων η διευθύντρια του 11ου Δημοτικού Σχολείου Χανιών, σε ανάρτηση που έκανε η ίδια στο διαδίκτυο μετά από ένα ευχάριστο δρώμενο που έγινε στο σχολικό χώρο.
    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ίδια, η σημαία που αρμένιζε στον αύλειο χώρο του σχολείου «τεμαχίστηκε» λόγω της κακοκαιρίας και τυλίχθηκε στο σταυρό του ιστού, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να υποσταλεί.

    Επειδή το κοντάρι έχει μεγάλο ύψος ζητήθηκε η βοήθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίωνόπου χρειάστηκε ένα τηλεφώνημα και λίγα λεπτά αργότερα βρισκόταν στην αυλή του σχολείου, όπως διακρίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr
    «
Αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε την αξιόλογη ομάδα των πυροσβεστών, κ. Κασελάκη Ιάκωβο, κ. Θεοδωρογλάκη Νίκο και κ. Νικολούδη Ιωάννη, όπου κατέβασαν την φθαρμένη σημαία από τον ψηλό ιστό και στη συνέχεια, με ομάδα μαθητών της ΣΤ΄ τάξης συμμετείχαν στη διαδικασία της έπαρσης της νέας σημαίας, με την ανάλογη σοβαρότητα και τιμή» αναφέρει εκτός των άλλων η διευθύντρια του σχολείου και συμπληρώνει:

     «(Οι πυροσβέστες) Παρέμειναν στο χώρο του σχολείου για να ενημερώσουν τους μικρούς μαθητές για τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος, να τους παρουσιάσουν τον οπλισμό του οχήματος και με προθυμία να λύσουν όλες τους τις απορίες. Η ομάδα ήταν τόσο επικοινωνιακή και αποτελεσματική, ώστε οι περισσότεροι μαθητές-τριες να εκφράσουν επιθυμία για να ακολουθήσουν το επάγγελμά τους
    Τέτοιες συλλογικές δράσεις και κοινές προσπάθειες ελπίζουμε να φέρουν θετικά αποτελέσματα στη ζωή αυτού του τόπου, επιδιώκοντας έναν καλύτερο κόσμο ,με σεβασμό στα παιδιά, στους συνανθρώπους, με λιγότερη μοναξιά, αλλά με περισσότερη αισιοδοξία και αγάπη».

Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 3:00 π.μ. 
Αντιδράσεις: 
Ετικέτες ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου