ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018

ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ


Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Επίσης το site λειτουργεί με εθελοντές και ανεβάζουμε άρθρα που βρίσκουμε ενδιαφέροντα από άλλες ιστοσελίδες (γι'αυτό υπάρχει και η πηγή στο τέλος του άρθρου). Δεν είμαστε δημοσιογράφοι ή γιατροί ώστε να κάνουμε πιστοποίηση της ορθότητας του άρθρου, γι'αυτό εάν έχετε κάποια γνώση επιπλέον πάνω στο συγκεκριμένο άρθρο, τα σχόλια σας είναι πάντα καλοδεχούμενα. Και εμείς μαθαίνουμε όπως και εσείς.
 Από την ηλικία των περίπου 45 ετών, η πλειοψηφία των ανδρών αρχίζει να παρουσιάζει αλλαγές στην ούρηση τους.
Σε διάφορους βαθμούς, η εμπειρία μπορεί να είναι μια λεπτή αλλαγή ή μπορεί να γίνει ένα πολύ οδυνηρή  και σε ορισμένες περιπτώσεις δυσάρεστη εμπειρία. Αυτή είναι η ηλικία κατά την οποία ο προστάτης αρχίζει να αλλάζει και μπορεί να πρηστεί  γύρω από την ουρήθρα και  σφίγγει τη ροή των ούρων. Αυτό μπορεί να σημαίνει την αύξηση της ανάγκης να ουρήστε συχνότερα, όμως ο περιορισμός εμποδίζει την εκκένωση της κύστης. Σε ακραίες περιπτώσεις, ο περιορισμός μπορεί να είναι ακραίος και να οδηγήσει σε επώδυνη βραδεία αποβολή.

 ΠΟΙΑ Προβλήματα στους νεφρούς μπορεί να ακολουθήσουν
Τα περισσότερα από τα φαρμακευτικά προϊόντα  αν υπάρχουν περιορίζουν τα αποτελέσματα και έτσι, όλο και περισσότεροι άνδρες στρέφονται προς βοτανικές εναλλακτικές λύσεις με μερικά ελπιδοφόρα αποτελέσματα.Πιο πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι με τον προστάτη τα βότανα είναι μια πιο αποτελεσματική μέθοδος θεραπείας από τα φαρμακα
Τα πιο συνηθισμένα βότανα που χρησιμοποιούνται με επιτυχία είναι?
1.Saw Palmetto,
2. τσουκνίδα,
3.Γύρη,
4.Pygeum,(εκχύλισμα φλοιού) και
5.Λυκοπένιο
Το λυκοπένιο είναι ένα από τα συνιστώμενα με τις πιο ελπιδοφόρες ουσίες. Είναι ένα συστατικό της ντομάτας και υπάρχει μόνο στα βρασμένα προϊόντα τομάτας. Οι ευρωπαϊκές δίαιτες με ντομάτες  έχουν συνδεθεί με χαμηλή συχνότητα εμφάνισης της υπερπλασίας του προστάτη.
Οι στυτική δυσλειτουργίες και  οι επώδυνες εκσπερματώσεις που συνδέονται με τα φάρμακα με βάση τις θεραπείες και έτσι οι άνδρες είναι φυσικά πολύ επιφυλακτικοί  σε αυτό.
Συνδυάστε τα Βότανα για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση
Saw Palmetto Berry,(Το Saw Palmetto είναι ένα φυτό) τσουκνίδα και pygeum Africanum, συχνά χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό για την παραγωγή σε μια πιο ισχυρή και αποτελεσματική θεραπεία για τα προβλήματα του προστάτη.
Το μούρο Saw Palmetto περιέχει τόσο repens serona και serrulata. Μαζί αυτά καθιστούν έναν ισχυρό συνδυασμό, καθιστώντας δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτό το μούρο έχει χρησιμοποιηθεί για εκατοντάδες χρόνια. Είναι επίσης ένα αφροδισιακό που αυξάνει την παραγωγή του σπέρματος και αυξάνει την σεξουαλική ανδρεία.
Από την άλλη πλευρά η τσουκνίδα έχει καταγραφεί ως μια αποτελεσματική θεραπεία της αρθρίτιδας, αλλά και ασθένειας του προστάτη.
Η Αφρικανική Plum ή pygeum είναι ένα άλλο δημοφιλές βότανο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του προστάτη.
Ενώ όλα αυτά είναι αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των συνθηκών του προστάτη, είναι επιτακτική ανάγκη να επισκεφτείτε το γιατρό σας τουλάχιστον ανά εξάμηνο για να ελέγξει για τις αλλαγές στο μέγεθος του προστάτη. Πρόκειται για περίπτωση της πρώιμης παρέμβασης, καθώς και η πρόληψη μπορούν να κερδίσουν τη μάχη.
πηγη
http://www.streetdirectory.com
διάβασε ακόμα
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ
ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ
ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ

ΠΗΓΗ : "     " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου