ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Εκδρομή ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Ελάτη Τρικάλων-Λουτρά Πόζαρ,Παναγία ΣΟΥΜΕΛΑ - ΜΠΑΝΣΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας στο πρόγραμμά του για το 2019 έχει προγραμματίσει  Εκδρομή στην ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ  ( Διανυκτέρευση ) - Λουτρά ΠΟΖΑΡ   Προσκύνημα Παναγία ΣΟΥΜΕΛΑ.         ( Διανυκτέρευση  )       -           ΜΠΑΝΣΚΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ( Διανυκτερεύσεις δύο ). 



Ε Λ Α Τ Η 


Ένα ορεινό χωριό μέσα στα έλατα ! Δεν είναι τυχαία εξάλλου  και η ονομασία του. Η Ελάτη, το μεγαλύτερο χωριό του ορεινού όγκου των Τρικάλων,  είναι χτισμένη αμφιθεατρικά, σε ύψος 950 μέτρων, στις πλαγιές του Κόζιακα, ενός βουνού απέναντι από τα Μετέωρα. Είναι ορμητήριο για πολλές διαδρομές σε δασικά  μονοπάτια.
ΠΗΓΗ.http://www.touristorama.com





  Π Ο Ζ Α Ρ 

 Λουτρά Πόζαρ (Πόζαρ σημαίνει κάτω από τη φωτιά), η περιοχή προσελκύει καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου πλήθος επισκεπτών που έρχονται για να απολαύσουν τις θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες των πηγών. Οι εγκαταστάσεις της λουτρόπολης είναι σύγχρονες, και ο επισκέπτης μπορεί να υποβληθεί τόσο σε λουτροθεραπεία, όσο και σε ποσιθεραπεία, για την αντιμετώπιση διάφορων παθήσεων.
ΠΗΓΗ : web-greece.gr





Φωτογραφίες ΕΛΑΤΗ - ΠΟΖΑΡ - ΣΟΥΜΕΛΑ από https://www.google.gr

Φωτογραφία  ΜΠΑΝΣΚΟ από http://www.βουλγαρία.gr

Το ΜΠΑΝΣΚΟ είναι μία πόλη αρκετά γραφική, ή οποία έχει σοκάκια  λιθόστρωτα και  περπατώντας   βλέπεις τα    χτισμένα σπίτια  από πέτρα. 



 Λεπτομέρειες στην Πηγή: Eξόρμηση στο Μπάνσκο - iefimerida.gr 


ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ 

Η εκκλησία της Παναγίας Σουμελά

Νάουσα, η Παναγία Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας στις πλαγιές του Βερμίου



ΠΗΓΗ : /www.e-naousa.gr



ΠΟΣΟ Συμμετοχής :  250 € Περίπου.

Λεπτομέρειες σε επόμενη ανάρτηση με πρόγραμμα εκδρομής κ.λ.π.

Η εκδρομή αυτή έχει προγραμματιστεί για 1,2,3,4,5  Φεβρουαρίου 2019. Η σειρά διανυκτερεύσεων μπορεί να αλλάξουν.

Εκτός από τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας μπορούν να συμμετάσχουν και από άλλους Συνδέσμους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αστυνομικών όπως αυτό έχει υλοποιηθεί στα Ταξίδια του Συνδέσμου που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα στο Εξωτερικό.  
Επίσης μπορούν να συμμετάσχουν και φίλοι του Συνδέσμου.-    





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου