ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας " Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ "

Ημέρα Εορτής Αγίου Νικολάου. Το Πολεμικό Ναυτικό. Το Λιμενικό Σώμα. Το Εμπορικό Ναυτικό εορτάζουν τον προστάτη τους ΄Αγιο Νικόλαο.


  Εορτάζει και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  " Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ "  καθότι μέσα στο τίτλο του Συνδέσμου που ιδρύθηκε το 1959  από τον ΠΑΦΥΛΙΑ Κων/νο  είναι  ο ΄Αγιος Νικόλαος.


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου  κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ παραβρέθηκε στο εσπερινό

Στην συνέχεια οι φωτογραφίες και τα κείμενα από την ΠΗΓΗ της Ανάρτησης : http://www.stalanews.gr


Ο Εορτασμός του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στο Ναύπλιο


Με κάθε μεγαλοπρέπεια εορτάζει το Σώμα του Λιμενικού και οι ναυτικοί τον προστάτη τους Άγιο Νικόλαο στο Ναύπλιο.
Για τρίτη συνεχή χρονιά λόγω των εκτεταμένων ζημιών που έχει υποστεί ο ιστορικός ναός του Αγίου Νικολάου οι ακολουθίες για την εορτή του Αγίου έγιναν στον ιερό Ναό Γεννεσίου της Θεοτόκου στο Ναύπλιο.

Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάτσιος. Ο εφημέριος του Ιερού ναού Αγίου Νικολάου π. Κυριακός ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εορτή του Αγίου και προσεύχεται γρήγορα να ανοίξει ο ναός και να τιμήσουν τον Άγιο στο ναό του.

Παρευρέθηκαν οι στρατιωτικές και τοπικές αρχές της πόλεως ,πλήθος κόσμου, ο βουλευτής Αργολίδος Ιωάννης Αδριανός,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χρήστος Γραμματικόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Β. Σιδέρης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Ιωάννης Σαρρής, οι Αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος και Κώστας Ρούτουλας, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου - Σμυρναίου, η δημοτική σύμβουλος εντεταλμένη σε θέματα παιδείας και πολιτισμού Μαρία Ράλλη, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Μπούκουρης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου