ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Ποιος είναι ο τύπος που ξεσηκώνει το Ναύπλιο με την Hi-tech λατέρνα του (βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:30:00 μ.μ. |  | 
Ποίος ειναι ο τύπος που ξεσηκώνει το Ναύπλιο με την Hi-tech λατέρνα του (βίντεο)
 Ο Σπύρος Παναγιώταρος κάτοικος του Ναυπλίου εν μέσω κορωνοϊού, αποφάσισε με ένα αυτοσχέδιο ποδήλατο με τηλεοράσεις και δυνατή μουσική να διασκεδάζει τους κατοίκους της πόλης του Ναυπλίου και όχι μόνο, καθώς κάνει την εμφάνισή του και σε άλλες πόλεις και χωριά της Αργολίδας.

Δύο οθόνες πάνω σε ποδήλατο με τρεις ρόδες και με μουσική, κυρίως από το Ελληνικό ρεπερτόριο, στην καθιερωμένη του βόλτα κάθε απόγευμα στην πόλη του Ναυπλίου, αντιμετωπίσει με χιούμορ την καραντίνα που έφερε ο κορωνοϊός στην Αργολίδα, σε ζωντανή σύνδεση μέσω facebook .
Πρόκειται για μία μοντέρνα εκδοχή της παλιάς λατέρνας προκειμένου να διασκεδάσει τον κόσμο, που βρίσκονται φυσικά, στα σπίτια του κλεισμένος λόγω του κορωνοϊού.
Κάθε απόγευμα με το αυτοσχέδιο ποδήλατο του και τη δυνατή μουσική που παίζει ξεσηκώνει τις γείτονές του Ναυπλίου, προβάλλοντας σκηνές και τραγούδια από ασπρόμαυρες ταινίες του παλιού καλού ελληνικού σινεμά.
Οι περίοικοι απ΄όπου περνάει, βγαίνουν στα μπαλκόνια τους και αρχίζουν να χειροκροτούν την πρωτοβουλία και την ιδέα του, ενώ τον περιμένουν σε καθημερινή βάση για να χαιρετίσουν την προσπάθειά του.

ΠΗΓΗ : Αργολικές Ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου