ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ. Σύνδεσμος Αποστράτων Σ.Α. Ν. Αργολίδας


Σήμερα 23 Οκτωβρίου 2020  αναρτήθηκαν τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ για τους Αποστράτους Αστυνομικούς, λόγω των πολλών τηλεφωνημάτων για τον τρόπο ανεύρεσής τους σημειώνουμε την σειρά που θα πρέπει να ακολουθήσετε. 
 Στο  Google γράφουμε Ενημερωτικό Σημείωμα στην συνέχεια τους κωδικούς και ΑΜΚΑ όπου μας βγάζει σε ενδείξεις :
α) Ενημερωτικά Σημειώματα Συντάξεων  
β) Επιστροφή ποσών Μειώσεων Συντάξεως. 
Πρέπει να πατήσουμε στο (β) για να δούμε τι έχει αναρτηθεί στο καθένα ξεχωριστά για κάθε έτος 2015 και 2016. στην συνέχει όσοι έχουν εκτυπωτή μπορούν να τα εκτυπώσουν.

Γράφτηκαν πολλά για τυχόν λάθη, όσοι διαπιστώνουν  διάφορες περιπτώσεις να ενημερώνουν τον Σύνδεσμό τους όπου θα υπάρξει επικοινωνία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας προκειμένου έχουν οι συνάδελφοι υπεύθυνη απάντηση.

Σημειωτέο ότι  στον Σύνδεσμό μας υπήρξε αποδεδειγμένο λάθος συστήματος καθότι το μέλος αυτό παίρνει και επίδομα θανάτου και παρ ΄ ότι στην Εκτύπωση των Ενημερωτικών βγαίνει κανονικά στην πρώτη ένδειξη που λέει το πληρωτέο ποσό αναγράφεται το ένα και όχι όλο το δικαιούμενο ποσό.

Με αφορμή του γεγονότος αυτού σας ενημερώνουμε να γνωστοποιήσετε στον Σύνδεσμο εάν διαπιστώσατε κάτι. 

Επίσης  ενημερώνουμε και υπενθυμίζουμε Ειδικώς για τους συναδέλφους που έχουν καταθέσει στον Σύνδεσμό μας ΑΓΩΓΕΣ ο Νομικός Σύμβουλος  της ΠΟΑΣΑ κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικήτας θα μας ενημερώσει για την συνέχιση των διεκδικήσεων και αγωγών μέχρι τελική δικαίωση, τώρα που  καταβάλλεται  στους δικαιούχους/ενάγοντες μέρος του αιτουμένου ποσού/κονδυλίου  29-10-2020 από τον  e-ΕΦΚΑ  συμφώνως με τις εξαγγελίες του αρμοδίου Υπουργού κυρίου Βρούτση.

Οι παραπάνω ενημερώσεις γίνονται και γενικά για όλους τους συναδέλφους σε Πανελλαδικό επίπεδο εκτός των μελών του Συνδέσμου μας. 

Αναμονή για αγώνες. 

Αν κάποιοι δεν είχαμε κάνει ΑΓΩΓΕΣ σήμερα δεν θα μιλούσαμε και δεν θα λαμβάναμε  ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.

Υπάρχει τουλάχιστον  δικαίωση σε  αυτούς που προέβησαν σε ΑΓΩΓΕΣ.-


Για το Δ.Σ. 

Ο Γεν. Γραμματέας                                                      Ο Πρόεδρος
Ιωάννης ΣΙΑΧΑΜΗΣ                                          Μιχαήλ  ΜΑΝΤΑΣ
 Ταξίαρχος  ε.α.                                                            Ανθ/μος ε.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου