ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ομίλου FF Group στους εν ενεργεία - Αποστράτους Ε.Δ & Σ.Α. Ενημερώνει ο Σύνδεσμος Αποστ.Σ.Α.Ν.Αργολίδας

 


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ενημερώνει τα μέλη του για την παρακάτω προσφοράκατόπιν σχετικού e-mail της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας "  Π.,Ο.Α.Σ.Α. " 




Σε μία σημαντική εμπορική συμφωνία προχωρά ο Όμιλος FF Group.
Στο εξής, τα στελέχη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας θα επωφελούνται έκπτωσης 20% σε κάθε αγορά τους από 39 καταστήματα του Ομίλου FF Group στην Ελλάδα, καθώς και 10% στα εκπτωτικά πολυκαταστήματα Factory Outlet Αεροδρομίου και Πειραιώς.
Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, το έμπρακτο αυτό "ευχαριστώ" απευθύνεται προς όλους τους άνδρες και τις γυναίκες του ελληνικού Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Πολιτικής Προστασίας και του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.
H έκπτωση αφορά τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη και εφαρμόζεται με την επίδειξη της υπηρεσιακής τους ταυτότητας. Επιπρόσθετα και το πολιτικό προσωπικό που υπηρετεί στα παραπάνω Σώματα (Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας) και σε όλο το εύρος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επωφελείται της προνομιακής αυτής έκπτωσης με την επίδειξη υπηρεσιακής ταυτότητας, ή υπηρεσιακού βεβαιωμένου εγγράφου. Η έκπτωση καλύπτει όλα τα είδη (ανδρική και γυναικεία ένδυση και υπόδηση, αθλητικά είδη, αξεσουάρ, κοσμήματα, ρολόγια κλπ), που μπορούν να προμηθευτούν από τα καταστήματα ΝΙΚΕ, ΝΙΚΕ Outlet, FACTORY OUTLET, COLLECTIVE, COLLECTIVE SPORTS, COLLECTIVΕ UNDERWEAR, FASHION BAZAAR, FOLLI FOLLIE, LINKS OF LONDON, που ανήκουν στον Όμιλο FF Group. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση εκπτωτικής περιόδου, ή άλλων προωθητικών ενεργειών, οι εκπτώσεις δεν είναι αθροιστικές και ισχύει η μεγαλύτερη έκπτωση.
Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο Όμιλος FF Group, χαράσσοντας μία νέα πορεία στην ελληνική αγορά και στα πλαίσια της νέας του στρατηγικής, με βάση την εταιρική κοινωνική του εικόνα και εκ μέρους της νέας του διοίκησης, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την ηγεσία και τις αρμόδιες Διευθύνσεις του Γενικού Επιτελείου Στρατού, του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΜΕΝΣ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων για την αποδοχή της πρότασής του και επιφυλάσσεται στο μέλλον για νέες συνεργασίες. 

www.bankingnews.gr

Τρίτη 20/10/2020 - 19:16

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου