ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας στέλνει τις Ευχές στους Συνδέσμους - Ενώσεις της Π.Ο.Α.Σ.Α. Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας εύχεται  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους του Συνδέσμους - Ενώσεις της Π.Ο.Α.Σ.Α. που έχουν προστάτη τους την ΄Αγια Ειρήνη χθές 5 Μαϊου.

Παρακάτω παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στην Ιστοσελίδα της Π.Ο.Α.Σ.Α.
Με λαμπρότητα τελέστηκε σήμερα   5η  Μαΐου  2023, στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών των πρώην Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας (Αθήνα Μεσογείων 96),  η μνήμη της Προστάτιδας της Π.Ο.Α.Σ.Α. και του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών και του ενδόξου Σώματος της Ελληνικής Χωροφυλακής Ισαποστόλου Αγίας Ειρήνης. Στη Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας, χοροστάτησε ο προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β  Αρχιμανδρίτης Αλέξιος ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Γ.Γ. του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών υποστράτηγος ε.α.   κος   ΣΕΡΕΤΗΣ Δημήτριος .
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο κ. Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντ/γος ΓΚΑΡΙΛΑΣ Ελευθεριος   Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί Προϊστάμενοι των  Κλάδων και των Διευθύνσεων του Αρχηγείου ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΟΑΞΙΑ , Πρόεδροι και Εκπρόσωποι των Δ.Σ. Συνδέσμων, Συλλόγων, Λεσχών και Ενώσεων, εν ενεργεία και αποστράτων  Σωμάτων Ασφαλείας ,το επίτιμο μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. Αστυνομικός Διευθυντής ε.α. ΧΑΤΖΑΡΑΣ Νικόλαος ,τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών  μέλη Συνδέσμων και Ενώσεων
Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας τελέστηκε επιμνημόσυνο δεήση  στο μνημείο των πεσόντων της Ελληνικής Χωροφυλακής  που έπεσαν για την πατρίδα κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Εκ μέρους του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ο ο κ. Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντ/γος ΓΚΑΡΙΛΑΣ Ελευθεριος , ο Πρόεδρος  της Π.Ο.Α.Σ.Α. υποστράτηγος  ε.α. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος ,  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών Αντιστράτηγος ε.α. ΧΡΙΣΤΟΛΟΥΚΑΣ Νικόλαος , ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής Αντιστράτηγος ε.α. ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ Δημήτριος , ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Δυτικής Αττικής Υπαστυνόμος Α΄ ε.α. ΜΠΟΤΑΙΤΗΣ Αντώνιος , ο Πρόεδρος της Πανελληνίου  Ένώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Αστυνομίας ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Ηλίας , ο ΓΓ της Λέσχης Αστυνομίας Πειραιώς , ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Αστυνομικών Αστυνομίας Πόλεων Ελληνικής Αστυνομίας ο Αγιος Αθανάσιος , ο Αντιπρόεδρος του Σ.Α.Σ.Α.Ηλιούπολης , ο Αντιπρόεδρος της Ε.Κ.Α.Μ. . Το στεφάνι του Υπουργείου Πορστασίας του Πολίτη κατατέθηκε απο τους δύο Πορόεδρους της Π.Ο.Α.Σ.Α. και ΣΑΠΑΣΑ , διότι ο υφυπουργός κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ελευθέριος λόγω εκτάκτων υπηρεσιακών αναγκών δεν προσήλθε στη τελετή . Ακολούθησε η τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των πεσόντων και η ανάκρουση του Εθνικού μας ύμνου απο τμήμα της Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας . Ακολουθησε στο αρχονταρίκι της εκκλησίας  από τον Σύνδεσμο Αθηνών μικρή δεξίωση .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου