ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ηρωικός σκύλος προσπαθεί να σώσει χτυπημένο σκύλο στη μέση αυτοκινητοδρόμου - Βίντεο

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/11/hrwikos-skylos-prospathei-na-swsei-xtyphmeno-skylo-sth-mesh-aftokinhtodromou.html#ixzz2lOU25xMH


  
Ακόμη ένα υπέροχο και συγκινητικό βίντεο για το μεγαλείο της ανιδιοτελούς προσφοράς. Αν και όλα τα ζώα είναι εκπληκτικά, οι σκύλοι φαίνεται ότι δεν έχουν όρια στην ανιδιοτέλεια και την αλληλοβοήθεια. Το εκπληκτικό βίντεο από κάμερες παρακολούθησης μεγάλου αυτοκινητόδρομου στη Χιλή που θα παρακολουθήσετε, δείχνει έναν αδέσποτο σκύλο να προσπαθεί να σώσει έναν άλλον σκύλο, επιχειρώντας να τον μετακινήσει από την μέση του αυτοκινητόδρομου, με τα αμάξια να περνούν «ξυστά».

Δυστυχώς, ο χτυπημένος σκύλος παρόλη την προσπάθεια του ηρωικού πρώτου σκυλιού δεν κατάφερε να επιβιώσει, παρότι στο ρεπορτάζ αναφέρεται το αντίθετο. Βήμα-βήμα, σπιθαμή προς σπιθαμή ο ένας σκύλος έσερνε τον άλλον εκτός του αυτοκινητόδρομου, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την ίδια του τη ζωή, στην προσπάθεια να τον μεταφέρει σε όσο το δυνατόν ασφαλέστερο σημείο. Ο χτυπημένος σκύλος, όπως αναφέρθηκε λίγο αργότερα πέθανε σε ιατρείο κτηνιάτρου.

Δείτε το συγκινητικό αυτό βίντεο: Στην σελίδα της πηγής ανάρτησης για το VIDEO


pentapostagma.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου