ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Πάτρα: Ο έρωτας πάνω απο το κρύο- Ακολούθησε στο παγκάκι την άστεγη αγαπημένη του

ΠΗΓΗ : http://www.thebest.gr

Κοινωνία

Του έγινε μόνιμη και καθημερινή σκέψη η ανάγκη της για φροντίδα


Πάτρα: Ο έρωτας πάνω απο το κρύο- Ακολούθησε στο παγκάκι την άστεγη αγαπημένη του  Του έγινε μόνιμη και καθημερινή σκέψη η ανάγκη της για φροντίδα
Η απόλυτη επιβεβαίωση αυτού που λένε ότι... η αγάπη όλα τα αντέχει «έρχεται» μέσα από την απίστευτη ιστορία ενός ζευγαριού από την Πάτρα.
Ο έρωτας  ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες ανάμεσα σε μία... πάμφτωχη λόγω της κρίσης γυναίκα και τον μέχρι τότε ευκατάστατο γόνο οικογενείας της πόλης. Προτού καταλήξει στους δρόμους, η 42χρονη γυναίκα είχε μια φυσιολογική ζωή, αν και εντελώς μόνη στον κόσμο μιας και οι γονείς της έχουν «φύγει» από όταν η ίδια σε πολύ μικρή ηλικία και γενικώς ήταν ξεχασμένη - εγκαταλελειμμένη από συγγενείς και φίλους. Έτσι, όταν ξέσπασε η κρίση εκείνη βρέθηκε στην ανεργία και αφού δεν κατάφερε να ορθοποδήσει, πολύ γρήγορα κατέληξε να κοιμάται στα παγκάκια... Προ οκταμήνου, όμως, βρέθηκε μπροστά της ο 45χρονος Πατρινός ο οποίος απασχολείτο σε μικροεπιχείρηση του πατέρα του.
Το απλό ενδιαφέρον του για μια νεαρή γυναίκα που κοιμόταν σε χαρτοκούτια τον έκανε να την πλησιάσει και να της πιάσει κουβέντα. Στην αρχή, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Κόσμος", η ίδια φοβήθηκε και τον απέφυγε. Εκείνος όμως επέμεινε με τρόπο που ενέπνεε εμπιστοσύνη κι έτσι κατόρθωσε να την κάνει να επικοινωνήσει μαζί του. Η ιστορία της τον γοήτευσε. Άρχισε βράδυ παρά βράδυ να την συναντά εκεί όπου κοιμόταν, στα παγκάκια. Της πήγαινε φαγώσιμα και άλλα απαραίτητα. Του έγινε μόνιμη και καθημερινή σκέψη η ανάγκη της για φροντίδα. Πολύ γρήγορα μεταξύ τους αναπτύχθηκε ειδύλλιο και ο 45χρονος πήρε τη μεγάλη απόφαση να την πάει στο σπίτι του. Ωστόσο η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που ανέμενε. Οι δικοί του ούτε που ήθελαν να την δουν μπροστά τους, με αποτέλεσμα να στηθεί γερός καυγάς ανάμεσα σε γιο και γονείς!
Την ακολούθησε στα... παγκάκια!
Η κατάληξη μετά από αυτό ήταν ο 45χρονος να πάρει γρήγορα την δεύτερη μεγάλη απόφασή του. Που ήταν να... εγκαταλείψει το σπίτι της οικογένειάς του και ό,τι άλλο του εξασφάλιζε η συμβίωσή του με τους γονείς του (εργασία, χρήματα και ασφάλεια για την επιβίωση). Και τι έκανε; Ακολούθησε την αγαπημένη του στα... παγκάκια! Από τότε έχουν περάσει μήνες και οι δυο τους περιφέρονται στους δρόμους, ρακένδυτοι και με τα χαρτόκουτα ανά χείρας. 
Χρησιμοποιώντας ως συνηθέστερο κατάλυμά τους την πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Πάντως τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε παρέμβαση του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου και έχει ήδη ξεκινήσει προσπάθεια εξασφάλισης στέγης αφενός και επανένταξης στην επαγγελματική ζωή αφετέρου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου