ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Επίθεση σε αστυνομικούς στο Μυλοπόταμο

ΠΗΓΗ: "   http://www.thebest.gr  "

Επίθεση σε αστυνομικούς στο Μυλοπόταμο Συνελήφθη ένα άτομο - Αναζητείται ένας ακόμη
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Πέραμα, στο Δήμο Μυλοποτάμου, όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε αστυνομικούς προκειμένου να βοηθήσουν να διαφύγει της σύλληψης 42χρονος ο οποίος προηγουμένος είχε απασχολήσει τις αρχές.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Περάματος εντόπισαν 42χρονο στο Πέραμα, να οδηγεί Ι.Χ.Φ. ιδιοκτησίας του, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 42χρονος επιτέθηκε απρόκλητα στους αστυνομικούς, ενώ προέβαλε ισχυρή αντίσταση, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Τότε, περίπου 15 άτομα που βρίσκονταν σε παρακείμενο καφέ - μπαρ, έκαναν το απίστευτο: Επιτέθηκαν στους αστυνομικούς προκειμένου να βοηθήσουν τον 42χρονο να διαφύγει.

Από τα άτομα αυτά συνελήφθη ένας 21χρονος, ενώ αναζητούνται τα υπόλοιπα.

Ο 21χρονος συλληφθείς, που κατηγορείται για αντίσταση, πρόκληση σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση, θα οδηγηθεί σήμερα (14.12.2013) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Τα στοιχεία του 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατάφερε να διαφύγει, ταυτοποιήθηκαν και αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου