ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Δυναμώστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα με την «υπερτροφή» Φραγκόσυκο!

Prickly Pear Cactus

Η μεγίστη μάστιγα της εποχής μας είναι η προσβολή και εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος από πλήθος αιτίων.
Πρόσφατη μελέτη ερευνητών από την Αυστραλία αναφέρει ότι, «τα ανοσοκύτταρα υφίστανται «αυθόρμητες» μεταλλάξεις σε καθημερινή βάση οι οποίες δεν είναι για καλό αφού μπορούν να οδηγήσουν σε καρκίνο. Ευτυχώς όμως που υπάρχουν οι ασταμάτητες «περιπολίες» του ανοσοποιητικού συστήματος και σώζουν την κατάσταση». Επίσης οι ερευνητές διεπίστωσαν ότι «το ανοσοποιητικό σύστημα εξολοθρεύει εν δυνάμει καρκινικά Β κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος στα πρώιμα στάδια της καρκινικής αναπτύξεως, προτού αναπτυχθούν σε λεμφώματα Β-κυττάρων».

Επομένως στον οργανισμό μας γίνεται συνεχώς και αενάως ασταμάτητος πόλεμος προς εξολόθρευση των κυττάρων τα οποία προκαλούν καρκίνους. Ακόμα το ανοσοποιητικό σύστημα πρέπει να είναι ισχυρό για τον πόλεμο που δίνει και κατά του AIDS.
Προς τον σκοπόν αυτόν είναι αναγκαίο να βοηθάμε κι εμείς με τις τροφές μας και την προσοχή μας στον μεγάλο αγώνα που δίδει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Ένα ισχυρό όπλο αρωγός του ανοσοποιητικού συστήματος είναι η χρήση της φραγκοσυκιάς. Τόσον οι καρποί όσον και οι βλαστοί παρέχουν μέγιστες βοήθειες στην ενίσχυσή του. Αυτή η θέση δεν είναι εμπειρική ούτε υποθετική, αλλά είναι συμπέρασμα – απόσταγμα 25ετούς πανεπιστημιακής ερευνητικής πορείας, τις μελέτες που έκανα για δικούς τους; σκοπούς τα Πανεπιστήμια Μεξικού, Αριζόνας, Τέξας, Ισραήλ και κεταχωρούσαν τις ανακαλύψεις τους σε επιστημονικά περιοδικά. Από το σύνολο των μελετών και την πολύχρονη έρευνα προέκυψε ότι τα φραγκόσυκα είναι άριστο όπλο του ανοσοποιητικού συστήματος και άριστο ενισχυτικόν αυτού. Οι καρποί υπάρχουν το καλοκαίρι. Όμως για να έχομε αποτελέσματα πρέπει όλο τον χρόνο να τρώμε φραγκόσυκα. Επίσης πρέπει να τρώμε και φύλλα φραγκοσυκιάς. Πως θα επιτύχομε αυτές τις δύο περιπτώσεις ; Η λύση ευρίσκεται στο βιβλίο «Τα φραγκόσυκα» του Μιχαήλ Στρατουδάκη.
Συνιστούμε την συνεχή και αδιάκοπη χρήση προϊόντων φραγκοσυκιάς για ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος, αλλά και για πρόληψη δεκάδων ασθενειών. Και σε πλείστες άλλες ασθένειες η φραγκοσυκιά είναι θεραπευτική όπως στον Διαβήτη τύπου ΙΙ και στην Χοληστερίνη κάτι που προέκυψε από τις έρευνες των πιο πάνω Πανεπιστημίων.
Προϊόντα φραγκοσυκιάς κάθε μέρα στο τραπέζι και για Ιατρόν….. πέρα βρέχει.
Μιχαήλ Στρατουδάκης

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου