ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«Τέλεση Μνημόσυνου υπέρ καθήκοντος πεσόντων Αστυνομικών»

BLOGGER " ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " 

Λίγα λόγια 


Οι κινήσεις αυτές πραγματικά συγκινούν όλους  αυτούς που πέρασαν από την Υπηρεσία αυτή διότι οι πεσόντες είναι τι ίδιο αίμα από αυτών που σήμερα ζουν.
Για τους πεσόντες ήταν η άτυχη στιγμή.
Την κίνηση αυτή ας την πάρουν όλοι οι Νομοί προς μίμηση. 
Στην πόλη μας " Ναύπλιο " έχει πραγματοποιηθεί κατά το παρελθόν παρόμοια εκδήλωση. 

Τελέσθηκε το Σάββατο (22-02-2014) (Α’ Ψυχοσάββατο) και ώρα 09:30΄στον Ι.Ν. Πέτρου & Παύλου Λάρισας, η επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες υπέρ του καθήκοντος Αστυνομικούς. 
Κατ΄αυτή παρευρέθησαν, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. ΚΕΛΛΑΣ, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ.ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ, η Τοπική Αστυνομική Ηγεσία, με επικεφαλής τον Γ.Α.Δ.Π. Θεσσαλίας, Υποστράτηγο κ. ΧΑΛΑΤΣΗ, ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Λάρισας, ο Αντιεισαγγελέας Εφετών κ. ΧΑΝΗΣ, οι Πρόεδροι της ΄Ενωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, των Αποστράτων Αστυνομίας, Στρατού και Αεροπορίας, εκπρόσωποι της 1ης Στρατιάς και του Α.Τ.Α. καθώς και.......>>
πλήθος συμπολιτών και συναδέλφων ε.ε & ε.α. 
Μετά την επιμνημόσυνη δέηση, τελέστηκε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων του Αστυνομικού Μεγάρου. Στη συνέχεια ακολούθησε η τελετή μετονομασίας της παράλληλης με το Αστυνομικό Μέγαρο οδού, σε«Πεσόντων Αστυνομικών». Τιμές απέδωσε η φιλαρμονική του Δήμου Λαρισαίων, ενώ στο τέλος παρατέθηκε μικρή δεξίωση στη λέσχη της Α.Δ. Λάρισας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου