ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Στη σκιά του Καυκάσου. Από το μύθο στην Ιστορία. Την βραδιά τιμά με την παρουσία της η Πρεσβεία της Αρμενίας .

ΠΗΓΗ : Versus Travel Newsletter
newsletter@versus-travel.gr


ΤΕΤΑΡΤΗ 19/02/2014
              
ΑΡΜΕΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ – ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ                          
Στη σκιά του Καυκάσου. Από το μύθο στην Ιστορία
Την βραδιά τιμά με την παρουσία της η Πρεσβεία της Αρμενίας . 
Σας υπενθυμίζουμε ότι ο μηχανογραφικός έλεγχος των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις αλλά και η καταγραφή της παρουσίας των μελών της λέσχης μας, θα εκτελείται στο ισόγειο του κτιρίου. 
Για τα μέλη μας που δεν δικαιούνται κάρτα, ο έλεγχος θα γίνεται με βάση την λίστα συμμετοχής. Για τα υπόλοιπα μέλη μας, ο έλεγχος θα γίνεται υποχρεωτικά μέσω της κάρτας μέλους έτσι ώστε να διασφαλίζουμε καλύτερα την διαδικασία προσέλευσης.
Δηλώστε απαραίτητα τη συμμετοχή σας στο 210.41.01.601 εσ. 123, είτε στην πρώτη εκδήλωση είτε στην δεύτερη είτε και στις δύο. Μεσολαβεί διάλειμμα μεταξύ των εκδηλώσεων.


18:15 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ

«ΝΥΦΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Νύφες.. νύφες του κόσμου… σε όλο τον κόσμο… στις όχθες της λίμνης Χόα Κιμ στο Ανόι, στη δυτική λίμνη στο Χανγκτσόου, στη στη μαγική Σαμαρκάνδη, σε ένα δρόμο του Κάντυ στη Σρι Λάνκα, στο λόφο του Καπιτολίνο στη Ρώμη, στο μισοσκόταδο της Σαιγκόν, στο Ανγκορ βατ, στο Πούνο με φόντο την Τιτικακα , στους Κάρο της Σουμάτρας, στο μακρυνό Χαμπαρόφσκ, στο Κραϊσττσιέρτς της Ν. Ζηλανδίας, του Μπρισμπέϊν της Αυστραλίας στο Σιάν, στο Μοντεβιδέο, στο Σικάγο…. Κορίτσια που περνούν από την αθωότητα στην υπευθυνότητα. Τι τους δένει   μεταξύ τους ? Όλες οι γυναίκες στον κόσμο  θέλουν να εντυπωσιάζουν με το νυφικό τους .
Με την ματιά του Παύλου Καρανίκου 
 

19:30 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ

ΑΡΜΕΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ – ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ                          

Καύκασος.  καταφύγιο ενός μωσαϊκού εθνοτήτων . Τρείς γείτονες χώρες αλλά τόσο διαφορετικές μεταξύ τους. Στο ψηλότερο βουνό του Αρμένικου οροπεδίου, Αραράτ,  προσάραξε το σύμβολο της νέας ανθρωπότητας,  η Κιβωτός του Νώε. Η Γεωργία διεκδικεί το μυθικό θησαυρό της Κολχίδος  και η μικρή αλλά πλούσια χώρα των Αζέρων  στη δυτική ακτή της Κασπίας με την κοσμοπολιτική πρωτεύουσα της,  αναζητά το σύγχρονο πρόσωπο της.
Η περιοχή μεταξύ της Μαύρης Θάλασσας και Κασπίας, φτιάχνει ένα παζλ   αρχαίων πόλεων, μοναστηριών με χαρακτηριστική ναοδομία, κάστρα, τζαμιά  και μοναδικά τοπία. Ένα ταξίδι στην Υπερκαυκασία, είναι ένα ταξίδι μοναδικών αντιθέσεων και ταλαντεύσεων στο χρόνο. 
ΒΡΑΔΙΑ με μουσική – κρασί  και γεύσεις από την Αρμενία.
Με την ευγενική  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ / ΧΟΡΗΓΙΑ Της πρεσβείας Αρμενίας 

Η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική. Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας, καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123

Σε περίπτωση που δηλώσατε συμμετοχή και για οποιαδήποτε αιτία δεν μπορείτε τελικά να παρευρεθείτε, παρακαλούμε όπως ακυρώσετε τη συμμετοχή σας καλώντας στο τηλέφωνο 210.41.01.601 εσ. 123

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου