ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Σάββατο (22-3-2014 ) απόγευμα για συμμετοχή στα Προσκοπικά Παιχνίδια


Σε όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις είχα ανακοινώσει ότι εντός ολίγου χρονικού διαστήματος θα επαναλειτουργούσε ο Προσκοπισμός στο Ναύπλιο. 
Σήμερα αυτό είναι γεγονός.
-Αφορμή της  επαναλειτουργίας του 1ου Συστήματος Ναυπλίου και τώρα ως  Ναυτοπροσκόπων Ναυπλίου  κάτι που έλειπε από την πόλη και ως Ναυτοπρόσκοποι έχουν πολλα χρόνια  να δημιουργηθούν στην πόλη του Ναυπλίου.
-Η σκέψη αυτή πάρα πολύ καλή και ωραία καθότι η πόλη μας λόγω της θάλασσας προσφέρεται για Ναυτοπροσκόπους.
-Προσκαλούμε λοιπόν  τα παιδιά της πόλης μας  από ηλικία 7 και άνω επίσης στο κάλεσμα αυτό δεν εξαιρούνται οι υπόλοιποι, όσοι νομίζουν και θέλουν μπορούν να συμμετέχουν στα προσκοπικά παιχνίδια που θα γίνουν στην Πλατεία Συντάγματος το Σάββατο 22 Μαρτίου 17:00 – 19:00. 
-Πάρα πολλά Παιχνίδια από όλο τον κόσμο που μερικά από αυτά έχουμε δει στα διάφορα κανάλια ή σε διάφορες  τοπικές εκδηλώσεις είναι Προσκοπικά με παραλλαγές. Παράδειγμα το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού  είναι  Προσκοπικό έχοντας ως βάσει τα Προσκοπικά ανιχνευτικά σήματα τα παιδιά μαθαίνουν τα σήματα αλλά και από τις ερωτήσεις που υπάρχουν την Ιστορία της πόλης  κ.λ.π. 

" Μην ξεχνάμε ότι το παιδί θέλει ποικιλία και κάτι ακόμη βασικό δίνοντας το παιχνίδι στα παιδιά, ας ενδιαφερθούμε και ας συμμετέχουμε στα παιχνίδια και εμείς (βαθμοφόροι και γονείς ), κατεβαίνουνε στο επίπεδο και στη νοοτροπία των παιδιών μας. Αυτό ενθουσιάζει τα παιδιά και επιτυγχάνουμε ευκολότερα το σκοπό μας.

Για αυτό σε παραπάνω παράγραφο καλούνται και οι μεγάλοι να συμμετάσχουν στα Προσκοπικά Παιχνίδια.
Παιχνίδι απο παλιά στην πλατεία Αρβανιτιάς απο την Ομάδα Προσκόπων 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου