ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Σ.τ.Ε.!...

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ Σ.τ.Ε.!...


Ενδεχομένως σε λίγες εβδομάδες, να δημοσιοποιηθεί η καθαρογραμμένη απόφαση του Σ.τ.Ε. την οποία περιμένουν πως και πως οι Στρατιωτικοί αλλά και τα Σώματα Ασφαλείας. Μετά από πληροφορίες, που "έντεχνα" αφήνει να διαρρεύσουν το ΥΠΟΙΚ, θα εφαρμόσει νέα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα, τα οποία όχι μόνο θα εξισορροπήσουν αυτά που θα υποχρεωθεί να καταβάλει, αλλά σε βάθος χρόνου θα έχει και "κέρδος"! Τα νέα μέτρα είναι τα παρακάτω: 
α. Το ΓΕΕΘΑ, προωθεί πρόταση τροποποίησης του νόμου 3883/2010, με την οποία αυξάνονται υποχρεωτικά τα χρόνια παραμονής στους κατεχόμενους βαθμούς για όλους π.χ. για τον Συνταγματάρχη 6 χρόνια, για τον Ταξίαρχο 3 χρόνια κ.λπ. Επίσης "ακούγετε" ότι έχουν προταθεί να εφαρμοσθούν και άλλα μέτρα τα οποία θα επιφέρουν συντριπτικό πλήγμα στις συντάξεις όπως:.....>>
β. Παραμονή στον Διοικητικό βαθμό που φέρουν για όσους αποστρατεύονται. 
γ. Όποιος αποστρατεύεται με αίτηση του, θα μεταφέρεται στον προηγούμενο Διοικητικό βαθμό που έφερε!! 
Εάν υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω και έχουν και αναδρομική εφαρμογή,γιατί τότε θα θυμηθούν ότι η σύνταξη των αποστράτων είναι συνδεδεμένη με το μισθολόγιο των ε.ε.συναδέλφων, τότε θα υπάρξουν μεγάλες μειώσεις στις συντάξεις και ειδικά σε αυτούς που αποστρατεύθηκαν με αίτηση τους. 
Εκτιμάται ότι, μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης του Σ.τ.Ε., εάν το ΥΠ.ΟΙΚ. υλοποιήσει τα μελετώμενα "σχέδια επί χάρτου", τότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για νέο κύκλο δικαστικών αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου