ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Δείτε ακριβώς τη στιγμή που γονείς καταστρέφουν τα παιδιά τους!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: 
Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία δύο γονείς οι οποίοι με ένα χαμόγελο ευτυχίας καμαρώνουν τον κανακάρη τους που από τόσο μικρός τραβάει φωτογραφίες σε μια εκδήλωση που γίνεται στον δρόμο. Ίσως να έχει καλλιτεχνικές τάσεις το παιδί και η μαμά, με το σακίδιο στην πλάτη, απολαμβάνει τις στιγμές. Ο πατέρας, με το σακίδιο στην πλάτη, προσέχει το παιδί του στον χειρισμό της φωτογραφικής μηχανής και ικανοποιημένος χαμογελάει γιατί ο κανακάρης του τα καταφέρνει μια χαρά. Μια ευτυχισμένη οικογένεια που απολαμβάνει την βόλτα τους. Φτου, να μη τους ματιάσω!
ba1

Αλλά τι φωτογραφίζει ο πιτσιρικάς με την τελευταίου τύπου φωτογραφική του μηχανή; Αν μεγεθύνουμε την φωτογραφία θα δούμε ότι ο πιτσιρικάς φωτογραφίζει το μεγάλο φορτηγό που έρχεται και μπροστά στο φορτηγό υπάρχουν κάτι άσπρα πράγματα.
ba2
Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε το σκηνικό που φωτογραφίζει το παιδί. Βλέπετε την εικόνα που θέλει προφανώς για το προσωπικό του αρχείο.

ba3Να λοιπόν τι συμβαίνει. Η οικογένεια παρακολουθεί τον κιναιδοσυρφετό, πιο γνωστή ως παρέλαση των gay, που έγινε στο Βερολίνο, το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014, τη μέρα που γινόταν κάτι αντίστοιχο στη Μπουταρούπολη (Θεσσαλονίκη). Το φορτηγό είναι φορτωμένο με τέτοιους και μπροστά του είναι πεζοπόρα τμήματα από τέτοιους, για να γίνει χρήση όρων παρέλασης. Αυτά φωτογραφίζει ο μικρός και καμαρώνουν οι γονείς του. Φωτογραφίζει εποχούμενους και πεζοπόρους ομοφιλόφιλους που σκανδαλίζουν με την συμπεριφοράς τους και προβαίνουν σε επίδειξη των ικανοτήτων τους!!! Τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους παρακολουθούν τον ξεπεσμό της κοινωνίας μας.
Δείτε τώρα την παρακάτω φωτογραφία.
ba4
Αριστερά, ο κύριος με το γυναικείο καλσόν, τα μαύρα φτερούλια στην πλάτη και το μαυρισμένο μάτι, έκανε μια δουλειά. Ποια ήταν αυτή; Να περπατάει δίπλα στον κόσμο που παρακολουθούσε τα δρώμενα και να μοιράζει καραμέλες και τσίχλες στα παιδιά. Οι διοργανωτές εκτός του ότι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, φροντίζουν και για το μέλλον.
Αλλά πόσο μεγάλο κρίμα είναι για τα καημένα τα παιδάκια να οδηγούνται άβουλα σε παρεκτροπές; Θλιβερό! Τι να πει κανείς για την οικογένεια της φωτογραφίας; Όταν όμως σε λίγο ο κανακάρης τους θα αρχίσει τα «δοκιμαστικά», τι θα γίνει με την ζωή του; Όταν ο πατέρας ανακαλύψει κάποια μέρα ότι ο γιός του «γυαλίζει το πόμολο», ποιος θα φταίει; Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι γονείς; Μα είναι δυνατόν;!


Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου